Siirry sisältöön

Tapahtumajärjestäjälle

Helsinki-päivää juhlitaan tänä vuonna ainoastaan verkon ja sosiaalisen median välityksellä

Koronavirustilanteesta johtuvien poikkeusolosuhteiden vuoksi Helsinki-päivän ohjelmaa välitetään 12.6. Helsinki-kanavalla sekä sosiaalisessa mediassa ja tapahtumanjärjestäjien omissa kanavissa.

Voit ilmoittaa verkossa välitettävän tapahtumasi mukaan Helsinki-päivän ohjelmaan ja hakea toteuttamiseen tuotantorahaa 15.4. asti tällä lomakkeella. Jos et hae tuotantorahaa, tapahtuman voi ilmoittaa verkkosivuille aina 5.6. asti. Tapahtumatietoja voi päivittää verkossa aina tapahtumapäivään saakka.

Helsinki-kanava valjastetaan Helsinki-päivän juhlimiseen koko Helsinki-päivän ajaksi, ja tarjoamme muun muassa Keskustakirjasto Oodin ja Suvilahden Tiivistämön lähetysstudioita tapahtumanjärjestäjien käyttöön. Ohjelma voi olla mitä tahansa ohjatusta liikunnasta luentoon tai musiikista sirkukseen – toivotamme kaikki ideat tervetulleiksi! Tapahtumanjärjestäjät voivat lähettää sisältöä myös omilta verkkosivuiltaan, YouTube-kanavaltaan tai somekanavistaan esimeriksi Facebookin tai Instagramin livelähetysten kautta.

Hae esiintyjäksi
Jos olet esiintyjä ja haluat tarjota esiintymistä jo olemassa olevaan tapahtumaan, voit lähettää tarjouksen suoraan sähköpostilla. Lähetä tarjous.

Helsinki-päivän koko ohjelma julkaistaan sivustolla kesäkuussa.

Lisätietoja Helsinki-päivästä tapahtuman tuottajalta.