Globe Art Point: Nei Zigma, Pete Santos

Kuva:  

Tapahtuman esittely

Musiikkitalon kesäkonsertissa esiintyvät brasilialaislaulaja Nei Zigma ja räppäri Pete Santos. Konsertin tarjoaa Globe Art Point.

Evocação Negreira – Pocket Show – Nei Zigma

Jazzia, baiãoa, corimbaa, rockia, sambaa ja muita nykyajan sävyjä fuusiossa. Helsingissä asuva brasilialainen laulaja Nei Zigma esittää intiimillä keikallaan otteita uudesta albumistaan ​​”Evocação Negreira”.

Muusikko Juuso Hannukaisen (lyömäsoittimet) ja Markus Holkon (saksofoni ja kosketinsoittimet) säestyksellä taiteilijan sävellykset esittelevät mustan brasilialaisen musiikin vaikutteita afroeteläamerikkalaista perintöä kunnioittaen.

Nei Zigma, laulu ja akustinen kitara
Juuso Hannukainen, perkussiot
Markus Holkko, saksofoni ja syntetisaattorit

**

Musiikkitalon terassilla kuullaan ilmaiskonsertteja kesäiltapäivisin keskiviikosta lauantaihin 29.5.–3.8. klo 17 alkaen.

Kesäterassilla kuullaan Taideyliopiston Sibelius-Akatemian lahjakkaita muusikoita sekä muun muassa HelsinkiMission, Urkuyö ja Aarian sekä Maailman musiikin keskuksen tarjoamia konsertteja. Kesän mittaan lavalla nähdään monipuolinen kattaus mielenkiintoisia artisteja eri genreistä: pääsääntöisesti keskiviikkoisin on luvassa klassista tai kansanmusiikkia, perjantaisin jazzia ja lauantaisin poppia. Alkukesän torstai-iltapäivien ohjelmassa on Radio Helsingin Kesälive.

Pete Santos

Syntymästään paimentolainen Pete Santos on asunut eri puolilla Yhdysvaltoja ja Eurooppaa ja ollut alttiina erilaisille kulttuureille ja niiden musiikkityyleille. Julkistettuaan useita musiikkiprojekteja viime vuosina, nouseva laulaja, räppäri ja lauluntekijä on alkanut yhdistää voimansa nimekkäiden artistien kanssa. Pete Santos tekee elämämusiikkia, joka on tulosta tapahtumarikkaasta elämästä ja syvästä intohimosta sielulliseen ja rytmiseen musiikkiin.

 

Lisätietoja esteettömyydestä:

Musiikkitalossa saavutettavuus ja esteettömyys on huomioitu kattavasti. Lisätietoja musiikkitalo.fi/saavutettavuus/

Kategoriat

Musiikki

Tapahtuman tiedot

 • Aika:

  • 17:00–18:00

 • Järjestäjä:

  Helsingin Musiikkitalo

 • Osoite:

  Musiikkitalon terassi
  Mannerheimintie 13a
  00100 Helsinki

 • Esteettömyys:

  Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla.

  Tapahtumassa on esteetön WC.

 • Esityskieli:

  Suomi, englanti

 • Linkit:

Sinua saattaa kiinnostaa