Teurastamon Helsinki-päivä: Skidit-disko sekä Adi ja Robin

Tapahtuman esittely

Teurastamon Helsinki-päivää vauhdittaa koko perheen Skidit Disko, josta ei mielikuvituksellista meininkiä, tanssia ja leikkiä puutu. Sen jälkeen lavan ottavat haltuun Adi ja Robin, maineikkaan Senen veljeskatraan tuoreimmat artistitulokkaat.

Skidit Disko Teurastamon pihapiirissä klo 17–18

Skidit Disko tarjoaa musiikkimatkan lastensävelistä tämän päivän tinkimättömiin hitteihin. Lämminhenkisessä diskossa yhdistyvät tanssittavat bängerit, hauskat leikit, tanssiopetus, mielikuvituksellinen meininki sekä kivat visuaalit. Hyvä meininki kerää tanssilattialle niin aikuiset kuin lapsetkin. Let’s baila!

Adi ja Robin päälavalla klo 18–19

Adi ja Robin ovat maineikkaan Senen veljeskatraan tuoreimmat tulokkaat Suomen musiikkikentällä. Kumpikin siilinjärveläisveljeksistä tekee musiikkia itsenäisesti, mutta keikoilla heidät nähdään yhdessä.

Tänä vuonna 17 vuotta täyttävä Adi (Adilio Sene) julkaisi debyyttisinglensä ’Asioit’ kesällä 2022, mitä seurasivat ’Unelmii’ (ft. Isaac Sene) ja ’40K Pt. 2’ (ft. Sexmane).  Omista elämänkokemuksistaan ammentava artisti työstää parhaillaan loppuvuodesta 2024 ilmestyvää debyyttialbumiaan.

19-vuotiaan Robinin ensisingle ’Sanottavaa’ ilmestyi loppukeväästä 2023. Energistä ja voimaannuttavaa musiikkia tekevä artisti valmistelee niin ikään tänä vuonna ilmestyvää pitkäsoittoaan. Albumin tuorein singlejulkaisu on helmikuussa 2024 ilmestynyt ‘Maanantaist sunnuntaihi’.

Adi ja Robin tunnetaan myös veljiensä Sexmanen ja Isaac Senen kanssa tehdystä yhteisbiisistä Ihmeperhe ja heidät on nähty vierailemassa näiden keikoilla mm. Ruisrockin, Provinssin ja Blockfestin lavoilla.

Kategoriat

Lapsille, Musiikki

Tapahtuman tiedot

 • Järjestäjä:

  Teurastamo

 • Osoite:

  Teurastamo
  Työpajankatu 2
  00580 Helsinki

 • Esteettömyys:

  Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla.

  Tapahtumassa on esteetön WC.

Sinua saattaa kiinnostaa