After Work Kluuvissa

Tapahtuman esittely

Kluuvi juhlistaa Helsinki-päivää kaikille avoimella ja maksuttomalla After Work -tapahtumalla klo 16–19. Luvassa on monipuolinen kattaus makuja, erikoistarjouksia, uutuuksia, pop-up-myymälöitä sekä musiikki- ja taide-esityksiä. Illan oppaina parhaisiin tarjouksiin ja esiintymisiin toimivat TV:stä tutut Alina Voronkova ja Julia Koskinen. After work tunnelmaa musiikilla nostattaa DJ Taika Mannila. Tule tekemään alkukesän parhaat löydöt, nauttimaan herkullisesta ruuasta ja tapaamaan vierailevia tähtiä!

Ohjelmaa, uutuuksia ja tarjouksia

Kutsumme kaikki kaupunkilaiset juhlimaan Helsinki-päivää kanssamme. Olemme järjestäneet paljon monipuolista ohjelmaa kaikenikäisille.

Kluuvissa avautuu elokuussa uusi toimistotiloja tarjoava HUONE. Nyt sinulla on mahdollisuus tutustua uusiin tiloihin Helsinki-päivän After Workeilla klo 16–19. Kaikkien kävijöiden kesken järjestetään arvonta, joten älä unohda osallistua!

Belgen baarissa pääset nauttimaan ihastuttavan muusikkoduo Sofia Zidan ja Janne Kasurisen esiintymisestä klo 18:30 alkaen. Ilmainen sisäänpääsy ja iloinen tunnelma takaavat viihtyisän illan belgialaisten herkkujen lomassa.

Sofia Zidan ainutlaatuinen Pop-Up-Hattunäyttelyn löydät Kluuvin ensimmäisestä kerroksesta klo 15–18. Hattunäyttelyn ohessa voit nauttia myös Bronislavin Samba Carnaval -valokuvanäyttelystä, joka ihastuttaa samban upeilla värikkäillä ilmeillä ja loistolla.

Mitä olisivatkaan Kluuvin After Workit ilman mahtavia tarjouksia? Liikkeemme tarjoavat päivän aikana useita mahtavia etuja ja tarjouksia, jotka kannattaa tulla hyödyntämään.

Rakastettujen vakioliikkeidemme lisäksi tapahtumasta löydät kiehtovia pop-up-myymälöitä:

Pikkupaperi Pop-Up tuo Kluuviin Pikkupaperin söpöt paperituotteet sekä suloiset kukkakorvikset. Pikkupaperista kerrotaan, että tapahtuman ajan kaikki korvakorut saa tarjoushintaan -20%.

Ihana yhteistyökumppanimme Purodoré Natural Skincare vierailee myös Kluuvin After Workeilla klo 16–19. Tule tutustumaan Purodorén luonnollisiin ihonhoitotuotteisiin Kluuvin ensimmäiseen kerrokseen.

Mekkoateljee puolestaan tuo Kluuviin uniikkeja ja laadukkaita mekkoja sekä takkeja, jotka on suunniteltu ja valmistettu ateljeetyönä Virossa ja Suomessa.

Autolla saapuvien kannattaa viimeistään nyt ladata Taskuparkki-sovellus, jolla saat 5h ilmaista pysäköintiaikaa Aimo Park Kluuvissa 12.6.! Nämä ja paljon muuta on luvassa kaupungin monipuolisimmilla after workeilla Kluuvissa.

Lue lisää ohjelmasta etukäteen www.kluuvi.fi

Tervetuloa!

Kategoriat

Avoimet ovet, kierrokset ja näyttelyt, Muotoilu ja työpajat, Musiikki

Tapahtuman tiedot

 • Aika:

  • 16:00–19:00

 • Järjestäjä:

  Kluuvi

 • Osoite:

  Kluuvi
  Aleksanterinkatu 9
  00100 Helsinki

 • Esteettömyys:

  Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla.

  Tapahtumassa on esteetön WC.

Sinua saattaa kiinnostaa