Programansökningen är öppen – välkommen att göra festen tillsammans!

På Helsingforsdagen den 12 juni erövrar de avgiftsfria evenemangen staden och stadsdelarna. Helsingforsdagen har firats redan 1959 och har blivit en gemensam stadsfest som bjuder på rikligt med program och aktiviteter för alla stadsbor.

Genomförandet av Helsingforsdagen samordnas av Helsingfors evenemangsstiftelse. Därigenom blir programmet varje år en särpräglat mångsidig och överraskande helhet.

Till Helsingforsdagens program välkomnas alla avgiftsfria evenemang på olika håll i staden och under alla tider på dygnet.

Du kan anmäla dig till Helsingforsdagens program med en elektronisk blankett genom att logga in på webbplatsen fram till den 12 maj. Med blanketten kan du också ansöka om produktionspengar för att genomföra evenemanget. Ansökan om produktionspengar är öppen fram till den 31 mars. Kom ihåg att läsa mer detaljerad information som finns i evenemangsarrangörens anvisningar.

Bild: Aleksi Poutanen