Välkommen

Vi gör festen tillsammans!

På Helsingforsdagen den 12 juni erövrar de avgiftsfria evenemangen staden och stadsdelarna. Helsingforsdagen har firats redan 1959 och har blivit en gemensam stadsfest som bjuder på rikligt med program och aktiviteter för alla stadsbor.

Genomförandet av Helsingforsdagen samordnas av Helsingfors evenemangsstiftelse. Därigenom blir programmet varje år en särpräglat mångsidig och överraskande helhet.

I år pågår Helsingforsdagens program under hela veckoslutet från lördag till söndag, den 11–12 juni. Till Helsingforsdagens program välkomnas alla avgiftsfria evenemang på olika håll i staden och under alla tider på dygnet. Helsingforsdagens veckoslut ger en utmärkt möjlighet att genomföra evenemang som utnyttjar de ljusa sommarnätterna och vi önskar också nya programidéer som äger rum på natten.

Du kan anmäla dig till Helsingforsdagens program med en elektronisk blankett genom att logga in på webbplatsen fram till den 22 maj. Med blanketten kan du också ansöka om produktionspengar för att genomföra evenemanget. Ansökan om produktionspengar är öppen fram till den 15 april. Kom ihåg att läsa mer detaljerad information som finns i evenemangsarrangörens anvisningar.

Tidsschema:

7 mars

Den öppna evenemangsansökan inleds

14 april

Ansökan om produktionspengar avslutas

30 april

De som ansökt om produktionspengar informeras om beslutet

22 maj

Evenemangsansökan avslutas

11–12 juni

Festen pågår!

Logga in

Glömde du ditt lösenord?