Saariston Säveliä ja Saunomista

Kuva: Tero Lilja

Tapahtuman esittely

Tervetuloa nauttimaan unohtumattomasta kesäpäivästä Kaunissaaren sydämessä järjestettävässä ”Saariston Säveliä ja Saunomista” -tapahtumassa! Tämä ainutlaatuinen kokemus yhdistää suomalaisen saariston kauneuden, elävän musiikin lumon ja saunomisen perinteisen rentoutumisen.

Luvassa on kattaus aidosti suomalaista, saaristoon sopivaa musiikkia, joka saa sydämesi sykkimään saariston tahtiin. Anna aaltojen rytmien ja kesätuulen vienojen sävelten viedä sinut matkalle läpi päivän, missä musiikki ja meren läheisyys yhdistyvät saumattomasti.

Ja mikä parasta, päivän kruunaa perinteinen suomalainen sauna. Virkistäydy raikkaassa meressä ja anna saunan lämmön helliä aistejasi. Saariston Säveliä ja Saunomista on paitsi musiikin ja yhdessäolon juhla, myös kunnianosoitus suomalaiselle saunakulttuurille.

Älä jätä tätä mahdollisuutta käyttämättä – tule kokemaan saariston taika, musiikki, ruoka, juoma ja saunomisen ilo yhden päivän aikana. Tämä on kesän ehdoton kohokohta, joka jättää lämpimiä muistoja ja virkistyneen mielen. Nähdään Kaunissaaressa!

Kategoriat

Luonto ja ympäristö, Meri, Musiikki, Ruoka

Tapahtuman tiedot

 • Aika:

  • 11:00–19:00

 • Järjestäjä:

  Nature Events Oy

 • Osoite:

  Kaunissaaren Ravintola
  Ravintola, 01120 Sipoo, Suomi
  01120 Sipoo

 • Esteettömyys:

  Tapahtumaan ei ole esteetöntä pääsyä pyörätuolilla.

  Tapahtumassa ei ole esteetöntä WC:tä.

 • Esityskieli:

  Suomi

Sinua saattaa kiinnostaa