Musamimmit x Mutterin Helsinki-päivän live

Kuva:  

Tapahtuman esittely

Tervetuloa juhlimaan Helsinki-päivää 12.6. Lauttasaaressa sijaitsevaan Mutteri Kahvilaan! Tarjolla on monenlaisia herkkuja: suolaista, makeaa, erilaisia juomia sekä livemusiikkia! Nauti kolmen upean musamimmin keikoista terassilla tai sisällä sateen sattuessa.

Tervetuloa yksin tai vaikka koko perheen kanssa viihtymään ja nauttimaan herkullisista tarjoiluista.

 

Mutterin Helsinki-päivässä esiintyy Johanna von Hertzen, Heli Järvenpää & Christina Boman

Johanna von Hertzen on 29-vuotias, rohkea ja dynaaminen artisti ja lauluntekijä, joka on vaikuttanut musiikkialalla erilaisissa tuotannoissa ja rooleissa jo yli kymmenen vuoden ajan. Johannan soundi on käheän samettinen, ja se pitää sisällään sekä ihmisiä liikuttavaa herkkyyttä että läpitunkevaa voimaa. Samat adjektiivit kuvaavat myös hänen laulutekstejään. Tästä yhdistelmästä syntyy tarinankertoja, joka saa yleisönsä kuuntelemaan.

Johanna von Hertzen on myös musiikkialan yhdenvertaisuuden puolestapuhuja. Se näkyy sekä hänen artistiudessaan että työssään tapahtumien järjestäjänä.

Heli Järvenpää on iskelmää ja poppia luova laulaja–lauluntekijä, joka uskoo, että arkisesta elämästä löytyvät parhaat aiheet biiseille. Vuoden 2024 keikoilla Heli esittää näytteitä positiivisista laulelmista, jotka eivät päätyneet kenenkään tunnetun artistin esitettäväksi. Kuulemme tarinoita laulujen takaa ja vaikka kaikki ei mene ehkä täydellisesti, kuulija saa kuitenkin hymyn huulille.

Heli dokumentoi avoimesti indiemusiikintekijän matkaa ja jakaa muille musiikintekijöille vinkkejä niin somekanavissa kuin kouluttajanakin. Helin musantekijän blogia lukee kuukausittain yli 1000 henkilöä ja Youtube-kanavaa katsotaan liki 2500 kertaa kuukaudessa.

Christina Boman on laulaja-lauluntekijä, jonka tarinoissa korostuvat herkän mielen surumieliset sävyt sekä elämän yksityiskohtien ihmettely. Aikuiseksi kasvamisen kipukohtia käsittelevät kappaleet ovat omakohtaisia kunnianosoituksia ihmisyyden ytimelle: oman keskeneräisyytensä myöntämiselle ja sen hyväksymiselle.

Christinan keikat ovat pianon ja laulun säestämiä kohtaamisia, joiden kantava voima syntyy läsnäolosta ja lempeydestä. Vetäise syvään henkeä – nyt on lupa herkistellä!

Christinan Hengenpelastaja-debyyttisingle ilmestyy 5. huhtikuuta. Se on ensimmäinen julkaisu kolmen kappaleen muodostamalta Totta-EP:ltä, joka ilmestyy myöhemmin tänä vuonna.

Kategoriat

Musiikki, Ruoka

Tapahtuman tiedot

 • Aika:

  • 17:00–19:30

 • Järjestäjä:

  MR & SR Consulting Oy Ltd

 • Osoite:

  Mutteri Kahvila
  Lauttasaarentie 2
  00200 Helsinki

 • Esteettömyys:

  Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla.

  Tapahtumassa ei ole esteetöntä WC:tä.

  Tapahtuma toteutetaan Mutterin terassilla, paitsi rankkasateen yllättäessä sisällä. Sisätiloihin ei ole esteetöntä kulkua.

 • Esityskieli:

  Suomi, englanti

Sinua saattaa kiinnostaa