Ilmainen korupaja – Luo itsesi näköiset korut

Tapahtuman esittely

Taiteiden yönä 2023 suuren suosion saanut korupaja tekee jälleen paluun!

Korupaja, jossa oikeasti pääset suunnittelemaan ja tekemään korut.

Tervetuloa mukaan Helsinki-päivän värikkäimpään tapahtumaan, missä luovuus kohtaa korujen loisteliaan maailman! Tämä ainutlaatuinen tilaisuus tarjoaa sinulle mahdollisuuden kokea taiteen ja korujen lumoava yhdistelmä samassa inspiroivassa tapahtumassa.

Olitpa kokenut korujen tekijä tai vasta-alkaja, tämä workshop tarjoaa kaikille tilaisuuden syventyä luovuuden virtaan ja kokeilla taitojasi korujen maailmassa. Tapahtumassamme voit astua rohkeasti luomisen polulle ja loihtia omasta mielikuvituksestasi upeita korvakoruja, jotka hehkuvat persoonallisuuttasi.

Ammattitaitoiset ohjaajamme ovat valmiina auttamaan ja opastamaan sinua matkallasi korujen luomisen saloihin. Tarjoamme kaikki tarvittavat välineet ja materiaalit, jotta voit keskittyä täysin luovuuteesi. Voit valita suosikkikorujesi pohjat useasta eri mallivaihtoehdosta ja voit rakentaa itsellesi juuri sellaiset korut mistä olet aina haaveillut.

Materiaalina koruissa on kotimainen koivuvaneri, josta on leikattu useita eri muotoja. Voit vapaasti valita haluamasi määrän osia ja yhdistellä niistä mieluisat korut. Sen jälkeen maalaat tarjolla olevilla maaleilla, tusseilla ja väreillä koruista haluamasi näköiset. Lopuksi korut vielä kasataan ja sitten ne voikin pujottaa suoraan korviin.
Korujen metalliosat ovat kirurginterästä, joten ne ovat allergiavapaat.

Voit antaa mielikuvituksesi lentää ja luoda korvakoruista juuri sinulle sopivan värikkäät, hillityt, räiskyvät tai hillitsemättömän rohkeat – vain taivas on rajana! Anna korvakorujesi kertoa tarinaasi ja heijastaa persoonallisuuttasi, sillä nämä taidokkaat luomukset ovat kuin pieniä taideteoksia, jotka saavat sinut säteilemään.

Homma on hyvin yksinkertainen:
1. Tule paikalle
2. Valitse mieluisat koru-osat
3. Maalaa korut haluamallasi tyylillä
4. Pujota korulenkit ja renkaat paikalleen
5. Nauti koruistasi

Kutsu mukaasi ystäviäsi ja nauttikaa yhdessä luovuuden huumaavasta matkasta. Tule viettämään inspiroiva päivä, jossa korvakorujen taika yhdistyy maalaustaiteen lumoon. Takaamme, että poistut tapahtumasta hymy huulillasi ja upeat korvakorut korvissasi – kaikki täysin ilmaiseksi!

Tapahtumaan ei voi varata paikkoja ja kerralla pöydän ääreen mahtuu 6 henkilöä valmistamaan koruja.

Tervetuloa!

Kategoriat

Muotoilu ja työpajat

Tapahtuman tiedot

 • Aika:

  • 12:00–20:00

 • Järjestäjä:

  Olen loistava

 • Osoite:

  Olen loistava -myymälä
  Aleksis Kiven katu 58
  00510 Helsinki

 • Esteettömyys:

  Tapahtumaan ei ole esteetöntä pääsyä pyörätuolilla.

  Tapahtumassa ei ole esteetöntä WC:tä.

  Liiketila on katutasossa, mutta tilaan noustaan pari porrasta ylöspäin. Ramppia ei ole.

 • Esityskieli:

  Suomi, englanti

Sinua saattaa kiinnostaa