Django Collective Helsinki -klubi feat. Sami Saari

Tapahtuman esittely

Tenhon kevään 2024 DCH-klubeilla koetaan jälleen huippuvieraiden kavalkadi, joka on omiaan luomaan jännittäviä musiikillisia kohtaamisia! Muutaman vuoden tauon jälkeen DCH kutsuu kanssaan lavalle maamme eturivin artisteja alkemistiseen kokeiluun, kun eri tyylilajit ja lähtökohdat sekoitetaan yhtyeen akustisesti toteutettuun svengiin. Kesäkuun klubille vieraaksi saapuu Sami Saari!

Django Collective Helsinki on monissa liemissä keitetyistä ammattimuusikoista koostuva kvintetti, jonka kokoonpano noudattaa legendaarisen Quintette du hot club de France:n soitinnusta. Aki Haurun johtama yhtye on elävöittänyt Helsingin kulttuurielämää jo vuodesta 2011. Kuukausittaisella klubilla kuullaan juurevaa ja hyväntuulista gypsy swingiä 1920–50 -luvuilta Django Reinhardtin ja Stéphane Grappellin tyyliin. Ryhmä esittää myös omia sävellyksiään, joissa perinne sekoittuu raikkaalla tavalla myöhempään jazzilliseen ilmaisuun. Yhtye on maineensa ohella määrätietoisesti luonut uutta, avointa ja positiivista livemusiikin kaupunkikulttuuria.

 

Lisätietoja esteettömyydestä:

Ravintola sijaitsee 1920-luvulla rakennetun kerrostalon toisessa kerroksessa. Tilaan pääsee vain portaita pitkin. Vessoihin on kynnykset.

Kategoriat

Musiikki, Ruoka

Tapahtuman tiedot

 • Aika:

  • 19:00–21:45

 • Järjestäjä:

  Hesarin Kansanravintolat Oy Ab

 • Osoite:

  Tenho Restobar
  Helsinginkatu 15
  00500 Helsinki

 • Esteettömyys:

  Tapahtumaan ei ole esteetöntä pääsyä pyörätuolilla.

  Tapahtumassa ei ole esteetöntä WC:tä.

 • Esityskieli:

  Suomi

Sinua saattaa kiinnostaa