Country Couple <3 Manala

Tapahtuman esittely

Country Couple on laulaja-kitaristi Niina Huohvanaisen ja kitaristi-laulaja Sami Huohvanaisen muodostama countryduo, joka soittaa modernia ja perinteisempää countrya – lauluja joilla on merkitystä.

Paikkansa Helsinkiläisten sydämissä vakiinnuttaneessa legendaarisessa Ravintola Manalassa on syöty, juotu ja juhlittu jo vuodesta 1985. Myös Helsinki-päivänä upean livemusiikin seuraksi on saatavilla ruokaa, juomaa ja lämpimiä kohtaamisia.

Country Couplen Wednesday Live -klubi ilahdutti koko alkuvuoden, joka toinen keskiviikko, ravintola Manalan asiakkaita. Klubin nyt ollessa kesätauolla tarjoavat Country Couple ja Manala musiikin ystäville Helsinki-päivään countryelämyksen, jossa on nähtävissä ja kuultavissa vaikutteita suoraan lähteeltä, Nashvillesta.

Country Couple luo lämminhenkisen tunnelman, jossa jokainen voi tuntea olonsa tervetulleeksi.

Viimeistään tämän illan jälkeen huomaat pitäväsi countrysta!

Soitto soi klo 19–21, mutta paikalle kannattaa saapua ajoissa istumapaikan varmistaakseen. Tervetuloa viettämään ihanaa kesäiltaa Country Couplen Helsinki-päivän spesiaalin tahdissa, nähdään Manalassa <3

 

Lisätietoja esteettömyydestä:

Manalaan on kaksi sisäänpääsyä, joista molemmissa on muutama porras. Ramppi löytyy ja henkilökunta auttaa tarvittaessa ilomielin!

Kategoriat

Musiikki, Ruoka

Tapahtuman tiedot

 • Aika:

  • 19:00–21:00

 • Järjestäjä:

  Oy Botta Ab

 • Osoite:

  Manala
  Dagmarinkatu 2
  00100 Helsinki

 • Esteettömyys:

  Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla.

  Tapahtumassa on esteetön WC.

 • Esityskieli:

  Suomi, englanti

Sinua saattaa kiinnostaa