Mat som lagats av fabriker i Helsingfors

Introduktion till evenemang

Hurdan livsmedelsindustri har det funnits i Helsingfors under olika tider? Kom på en guidning för allmänheten med temat Mat som lagats av fabriker kl. 12 och 14. Guidningen tar ca 30 minuter och med ryms ca 20 personer. Ingen förhandsanmälan.

Vi samlar också in förslag om vad som kunde vara en bra traditionell rätt som representerar Helsingfors. Du kan delta under hela dagen.

Fritt inträde till museet.

Kategorier

Öppna hus, rundvisningar och utställningar

Information om evenemang

  • Tid:

    • 11:00–20:00

  • Arrangör:

    Hotelli- ja ravintolamuseo

  • Adress:

    Hotell- och restaurangmuseet
    Kaapeliaukio 3
    00180 Helsinki

  • Tillgänglighet:

    Evenemanget är tillgängligt med rullstol.

    Det finns en tillgänglig toalett på evenemangsplatsen.

  • Evenemangets språk:

    Finska

Du kanske är intresserad