Sirkusta kaikille!

Kuva: Tero Ahonen

Tapahtuman esittely

Sirkus Magenta kutsuu eri-ikäisiä kaupunkilaisia viettämään hauskaa Helsinki-päivää sirkuksen parissa! Järjestämme kaksi avointa työpajaa: ensimmäinen paja on suunnattu senioreille ja toinen on sukupolvia yhdistävää toimintaa kaiken ikäisille. Pajoissa kokeillaan sirkustemppuja, tutustutaan eri sirkusvälineisiin ja liikutaan yhdessä.

Paikkana on Magentan uusi upea sirkustila kauppakeskus Itiksessä. Tapahtuma sopii kaikille. Työpajoissa ei tarvita aikaisempaa kokemusta sirkuksesta, vaan jokainen voi osallistua omalla tavallaan. Tule kokemaan sirkuksen taikaa!

Aikataulu ke 12.6. klo 14–16:

Klo 14–15 Senioreiden sirkuspaja
Klo 15–16 Avoin sirkuspaja

 

Lisätietoja esteettömyydestä:

Lisätietoja esteettömyydestä täällä. 

Sirkustilan pääsisäänkäynti Itäkadulla on esteetön. Sirkustilassa on aula ja eri saleja. Aulaan ja kahteen takatilassa olevaan saliin on esteetön pääsy. Aulatilasta näkee etummaiseen saliin. Etummainen sali ei sijaitse katutasolla, vaan sinne täytyy mennä rappuja pitkin. Rappuja on kahdeksan ja niissä on kaide. Tilassa on esteetön WC ja neljä muuta sukupuolineutraalia WC:tä. Pukeutumistiloja on viisi: isommat naisten ja miesten pukuhuoneet sekä kolme pientä yksilöpukuhuonetta.

Kategoriat

Avoimet ovet, kierrokset ja näyttelyt, Lapsille, Liikunta ja hyvä olo

Tapahtuman tiedot

 • Aika:

  • 14:00–16:00

 • Järjestäjä:

  Sirkus Magenta ry

 • Osoite:

  Sirkus Magenta (kauppakeskus Itis)
  Itäkatu 7
  00930 Helsinki

 • Esteettömyys:

  Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla.

  Tapahtumassa on esteetön WC.

 • Esityskieli:

  Suomi, englanti

Sinua saattaa kiinnostaa