Kaikille avoin Helsinki-päivän juhla Kannelmäen palvelutalolla

Kuva: Anna-Maria Malm

Tapahtuman esittely

Tervetuloa viettämään iloista Helsinki-päivää Kannelmäen palvelutalolle ke 12.6. klo 12–15!

Tapahtuma järjestetään palvelutalon viihtyisällä sisäpihalla (sateen sattuessa sisätiloissa). Luvassa on menevää musiikkia Lucky Duolta, joka soittaa vanhanajan klassikkomusiikkia Baddingistä Elvikseen. Mukana myös Hutkon laama- ja eläinpihan eläimiä, joita pääsee rapsuttelemaan ja ihastelemaan.

Menossa mukana lempeä laama, valloittava aasi, ihana lammas sekä suloinen kani. Tarjolla mukavaa meininkiä sekä pientä syötävää!

Tapahtuma on maksuton ja avoin kaikille, tervetuloa!

 

Lisätietoja esteettömyydestä:

Tapahtuma on sosiaalisesti esteetön ja avoin kaikille osallistujille. Pyrimme huomioimaan eri ikäryhmät, kulttuuritaustat, moninaisuudet ja fyysisen esteettömyyden. Tapahtumassa huolehditaan siitä, että ilmapiiri on moninaisuutta kunnioittavaa ja toiminnan suunnittelussa huomioidaan toimintakyvyltään erilaiset ihmiset ja heidän mahdollisuutensa osallistua tapahtuman aktiviteetteihin. Kannelmäen palvelutalon toiminnassa ja sen sisäpihalla on jo entuudestaan huomioitu saavutettavuus ja tapahtuman järjestämisessä huomioidaan talon ammatillinen osaaminen. Monikulttuurinen työyhteisömme on tukemassa ja tulkkaamassa tapahtuman sisältöä tarvittaessa, jotta kaikki osallistujat pääsevät nauttimaan esitysten sisällöstä.
Tapahtuman toteutuksessa on huomioitu toimintakyvystä riippumatta mahdollisuus liikkumiseen erilaisessa ympäristössä huomioiden osallistujien tarpeet.

Kategoriat

Avoimet ovet, kierrokset ja näyttelyt, Klassikot, Lapsille, Luonto ja ympäristö, Musiikki

Tapahtuman tiedot

 • Aika:

  • 12:00–15:00

 • Järjestäjä:

  Kannelmäen palvelutalo

 • Osoite:

  Kannelmäen palvelutalo
  Urkupillintie 4
  00420 Helsinki

 • Esteettömyys:

  Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla.

  Tapahtumassa on esteetön WC.

 • Esityskieli:

  Suomi

Sinua saattaa kiinnostaa