Helsinki – Sulle sambata saan

Kuva: Mika Sipura

Tapahtuman esittely

Haluamme juhlistaa Helsinki-päivää samban keinoin. Helsinkiläisen Stadin oman sambakoulun, Império do Papagaion kulkueen aiheena on tänä vuonna Helsinki – sen monimuotoisuus, kulttuurien kohtaaminen, reitit, luonto ja urbaani keskusta.
Kulkue kokonaisuudessaan on nähtävillä Helsinki Samba Carnaval -tapahtumassa 8.6., mutta haluamme tuoda näyttäviä asuja ja kulkueen teemaa esille myös Helsinki-päivänä.

Tapahtumamme on interaktiivinen. Helsinki-aiheisten kulkueasujen, musiikin ja tanssijoiden lisäksi paikalla on valokuvaseinä, jonka edessä ihmiset voivat kuvauttaa itseään. Kuvausrekvisiittana paikalla on sambapäähineitä ja muita pukujen osia.
Papagaion tanssijat vetävät myös kaikille avoimen opetustuokion.

Tapahtuma huipentuu Helsinki Samba Carnaval -tapahtuman sambakoulujen välisen SM-kilpailun tulosten julkistamiseen klo 20.00. Paikalla mm. Suomen Sambakoulujen Liiton puheenjohtaja Kirsi Lindroos, Helsinki Samba Carnaval -tapahtuman karnevaalipäällikkö Sari Malkova ja tuomariston puheenjohtaja Toni Häkämies. Tämä osuus tapahtuu ravintolan sisätiloissa, mutta sinne on vapaa pääsy.

Tapahtuma sopii kaikenikäisille, niin perheille kuin senioreillekin. Haluamme tuoda samban iloa, rytmiä, värikkyyttä, improvisaatiota ja heittäytymistä Helsinki-päivään!

 

Kategoriat

Lapsille, Liikunta ja hyvä olo, Musiikki, Tanssi, teatteri ja elokuvat

Tapahtuman tiedot

 • Aika:

  • 19:00–20:30

 • Järjestäjä:

  Suomen Sambakoulujen Liitto

 • Osoite:

  Töölönlahti, Oopperatalon päässä
  Helsinginkatu 56
  00260 Helsinki

 • Esteettömyys:

  Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla.

  Tapahtumassa ei ole esteetöntä WC:tä.

  Tapahtumapaikkana on Töölönlahti, ravintola Fat Lizardin edustalla (ent. Ravintola Töölönranta). Paikalle pääsee esteettömästi, mutta siellä ei ole esteettömiä WC-tiloja.

 • Esityskieli:

  Suomi

Sinua saattaa kiinnostaa