OAF Stage presenterar en mångsidig grupp av outsider-artister

OAF Stage är ett urval av outsiderkonst, konstnärer, musik och föreställningar som kurerats av Pertti’s Choice. Programledare är Miika Turunen, journalist på Pertti’s Choice -programmet på Radio Helsinki.

2024 OAF Stage kommer att tas över av en stor grupp outsiderkonstnärer och ett varierat urval av musik och performancekonst kommer att synas och höras på scenen. Kvällen kulminerar i en superensemble med finsk orgelmusik, Salonen-Gustavson-Gröhn – en grupp med tre elektriska Hammondorglar som spelar groovy rytmisk musik med ett storslaget ljud. Kalle Salonen kommer att ackompanjeras av två veteranmusiker: Jukka Gustavson, en legend som är bekant från Wigwam, och Pekka Gröhn, en virtuos som spelar i J. Karjalainens band.

Schema
14.00 Kantele guy
15.00 Kirjallisuuden mentoriohjelma / Satu Nekala
16.00 Henna Emilia Hietamäki
17.00 Massali
18.00 H X -män
19.15 Salonen-Gustavson-Gröhn