Middag under bar himmel är en älskad klassiker på Helsingforsdagen

Helsingforsdagen kröns av Middag under bar himmel i Esplanadparken. Redan i elva år har stadsborna samlats till en gemensam middag vid ett och samma bord som dukas upp i den lummiga stadsmiljön för närmare tusen personer. Reservera plats i förväg, bjud in dina nära och kära och packa med dig mat och dryck – onsdagen den 12 juni skålar vi igen för vårt älskade Helsingfors födelsedag!

Det kostar ingenting att delta, men kom ihåg att boka din middagsplats på förhand. Anmälningen börjar på onsdagen 21.5 kl. 12.00 på adressen illallinentaivaanalla.fi

Du kan boka plats för ett sällskap på max.  6–8 personer. Även middagsgäster utan sällskap är välkomna! Ifall du får hinder, var vänlig och avboka din anmälan och ge plats för andra middagsgäster som står i kö. För oavbokat middagsbord, uppbärs en 50 euros bötesavgift. Middagsbokningar kan avbokas fram till den 5.6 kl. 21.00 via den länk som medföljer bokningen. Ifall middagen är fullbokad, lönar det sig att följa med ifall eventuella avbokningar uppkommer.

Bild: Emilia Rautio