Tervetuloa!

Koronavirustilanteesta johtuvien poikkeusolosuhteiden vuoksi Helsinki-päivää juhlitaan tänä vuonna ainoastaan verkon ja sosiaalisen median välityksellä. Helsinki-päivän ohjelmaa välitetään 12.6. Helsinki-kanavalla sekä sosiaalisessa mediassa ja tapahtumanjärjestäjien omissa kanavissa.

Voit ilmoittaa verkossa välitettävän tapahtumasi mukaan Helsinki-päivän ohjelmaan aina 5.6. asti. Tuotantorahan haku on päättynyt. Tapahtumatietoja voi päivittää verkossa aina tapahtumapäivään saakka. Helsingin tapahtumasäätiö pidättää oikeuden muokata tietoja.

Huom! Jos haluat perua jo ilmoitetun tapahtuman, lisää sana PERUTTU tapahtuman otsikkokenttään tapahtuman nimen eteen.

Helsinki-kanava valjastetaan Helsinki-päivän juhlimiseen koko Helsinki-päivän ajaksi, ja tarjoamme muun muassa Keskustakirjasto Oodin ja Suvilahden Tiivistämön lähetysstudioita tapahtumanjärjestäjien käyttöön. Ohjelma voi olla mitä tahansa ohjatusta liikunnasta luentoon tai musiikista sirkukseen – toivotamme kaikki ideat tervetulleiksi!

Tapahtumanjärjestäjät voivat lähettää sisältöä myös omilta verkkosivuiltaan, YouTube-kanavaltaan tai somekanavistaan esimeriksi Facebookin tai Instagramin livelähetysten kautta. Toivomme tapahtumailmoittautumisen yhteydessä tietoa siitä, missä kanavassa ohjelma välitetään ja siitä, onko toiveena hyödyntää Helsinki-kanavaa. Tapahtuman kategoriaksi tulee valita ”verkossa”.

2.3.2020

Ohjelmahaku ja tuotantorahan haku käynnistyy.

15.4.2020

Tuotantorahan haku päättyy. Voit kuitenkin vielä ilmoittautua mukaan ohjelmaan sekä muokata tapahtumatietoja.

27.4.2020

Kaupunkilaisista koostuva raati valitsee tuotantorahan saajat.

Kesäkuu

Helsinki-päivän ohjelma julkaistaan.

5.6.2020

Tapahtumien ilmoittautuminen ohjelmaan päättyy. Voit kuitenkin vielä tarvittaessa muokata jo ilmoitettuja tapahtumatietojasi.

Kirjaudu sisään