Tervetuloa!

Tehdään juhlat yhdessä!

Helsinki-päivänä 12.6. maksuttomat tapahtumat valtaavat kadut ja kaupunginosat. Jo vuodesta 1959 lähtien juhlitusta Helsinki-päivästä on muodostunut yhteinen kaupunkijuhla, joka tarjoaa runsaasti ohjelmaa ja tekemistä kaikille kaupunkilaisille.

Helsinki-päivän toteuttamista koordinoi Helsingin tapahtumasäätiö. Todellisen ohjelmasisällön päivään tuovat kuitenkin lukuisat yhdistykset, seurat ja järjestöt sekä yksityiset ja Helsingin kaupungin toimijat. Näin päivän ohjelmasta muodostuu joka vuosi omanlaisensa monipuolinen ja yllättävä kokonaisuus.

Helsinki-päivän ohjelmaan ovat tervetulleita maksuttomat tapahtumat eri puolilla Helsinkiä ja kaikkina vuorokaudenaikoina.

Mukaan Helsinki-päivän ohjelmaan voit ilmoittautua sähköisellä lomakkeella kirjautumalla sivustolle aina 12.5. saakka. Muistathan lukea tarkemmat tiedot tapahtumanjärjestäjän ohjeista. Huomaathan, että tuotantorahan hakuaika päättyy 31.3.2024

Huom: tunnusten palautuksessa ja automaattiviesteissä on teknisiä ongelmia Gmail-osoitteisiin lähetettäessä. Tarkastathan roskapostisi. Jos ongelmia ilmenee, olethan yhteydessä osoitteeseen info@eventshelsinki.fi.

1.3.2024

Ohjelmahaku ja tuotantorahan haku käynnistyy.

31.3.2024

Tuotantorahan haku päättyy. Voit kuitenkin vielä ilmoittautua mukaan ohjelmaan sekä muokata tapahtumatietoja.

23.4.2024

Kaupunkilaisista koostuva raati valitsee tuotantorahan saajat.

12.5.2024

Avoin tapahtumahaku päättyy

12.6.2024

Juhlan aika!

Kirjaudu sisään

Unohditko salasanasi?