Tervetuloa!

Tehdään juhlat yhdessä!

Helsinki-päivänä 12.6. maksuttomat tapahtumat valtaavat kadut ja kaupunginosat. Jo vuodesta 1959 lähtien juhlitusta Helsinki-päivästä on muodostunut yhteinen kaupunkijuhla, joka tarjoaa runsaasti ohjelmaa ja tekemistä kaikille kaupunkilaisille.

Helsinki-päivän toteuttamista koordinoi Helsingin tapahtumasäätiö. Todellisen ohjelmasisällön päivään tuovat kuitenkin lukuisat yhdistykset, seurat ja järjestöt sekä yksityiset ja Helsingin kaupungin toimijat. Näin päivän ohjelmasta muodostuu joka vuosi omanlaisensa monipuolinen ja yllättävä kokonaisuus.

Tänä vuonna Helsinki-päivän ohjelma levittäytyy koko viikonlopulle lauantaista sunnuntaihin 11.–12.6. Helsinki-päivän ohjelmaan ovat tervetulleita maksuttomat tapahtumat eri puolilla Helsinkiä ja kaikkina vuorokaudenaikoina. Helsinki-päivän viikonloppu tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden toteuttaa valoisia kesäöitä hyödyntäviä tapahtumia, ja toivommekin mukaan myös uusia Helsingin yötä elävöittäviä ideoita.

Mukaan Helsinki-päivän ohjelmaan voit ilmoittautua sähköisellä lomakkeella kirjautumalla sivustolle aina 22.5. saakka. Muistathan lukea tarkemmat tiedot tapahtumanjärjestäjän ohjeista.

Huom: tuotantorahan hakuaika on päättynyt 15.4., mutta tapahtumia voi ilmoittaa mukaan ja jo ilmoitettuja tapahtumatietoja muokata 22.5. asti

7.3.2022

Ohjelmahaku ja tuotantorahan haku käynnistyy.

14.4.2020

Tuotantorahan haku päättyy. Voit kuitenkin vielä ilmoittautua mukaan ohjelmaan sekä muokata tapahtumatietoja.

30.4.2022

Kaupunkilaisista koostuva raati valitsee tuotantorahan saajat.

22.5.2022

Avoin tapahtumahaku päättyy

11.–12.6.

Juhlan aika!

Kirjaudu sisään

Unohditko salasanasi?