Helsinki-päivä Vuotalossa

Kuva: Andre Pozusis

Tapahtuman esittely

Keskiviikkona 12.6. kello 10–19 vietetään Vuotalon Helsinki-päivää Vuotorilla!
Vuosaaren iloiselle torille kokoontuu niin pienet kuin suuretkin kaupunkilaiset nauttimaan vauhdikkaasta musiikista ja mahtavasta tunnelmasta!

Ohjelma:

Koko päivä: Paikalliset toimijat ja yhdistykset esittelevät toimintaansa.

Klo 10 ja 12
Jo’s Punch & Judy Show – Nukketeatteria englanniksi
Hauskuutta niin isoille kuin pienillekin lapsille! Aitoa englantilaista käsinukketeatteria, jossa esiintyvät perinteinen Mr. Punch ja monet muut vanhat tutut. Luvassa on hulvatonta pelleilyä! Yleisökin saa osallistua nopeatempoiseen komedianäytökseen. Esitys sopii parhaiten perheille ja 3–11-vuotiaille lapsille.

Klo 14 – Mimi ja Kuku
Muusikko Mimi ja hassu pelleleijona Kuku ovat televisiosta tutut hahmot. Mimin ja Kukun liikunnallisessa ja viihdyttävässä esityksessä lapsi kokee onnistumisen ja oivaltamisen riemua. Jokainen lapsi saa olla esityksen sankari omalla tavallaan. Vuorovaikutteiset esitykset on erityisesti suunniteltu vahvistamaan pienen ihmisen itsetuntoa, sekä tunne- ja kaveritaitoja. Esityksessä on iloisen vauhdikas meininki, paljon tanssia, tehtäviä, nukketeatteria sekä taikatemppuja. Esitys sopii kaikenikäisille!

Klo 16 – Unelmien Helsinki Tomi Pulkkisen kanssa
Tule nauttimaan helsinkiläisten luomista uusista lauluista taiteilija Tomi Pulkkisen vetämissä laulupajoissa!

Tomi Pulkkinen on pitänyt laulupajoja Itä-Helsingissä tänä keväänä. Laulujen lähtökohtana ovat olleet osallistujien lempipaikat, mutta mielikuvitus on virrannut vapaasti, ilman rajoja. Työpajojen osallistujat ovat olleet eri-ikäisiä; luovuus yhdistää meitä kaikkia, kieli- ja kulttuuritaustasta riippumatta! Nyt Tomi esittää työpajoissa syntyneitä lauluja, tule mukaan, kuuntele ja laula mukana!

Tomi Pulkkinen tunnetaan muun muassa Suomen ensimmäisenä kuukausipalkkaisena kirjastotrubaduurina, mutta nykyään hän toimii freelance-lauluntekijänä, esiintyjänä ja kirjailijana. Hän on voittanut Vuoden sillanrakentaja -palkinnon kielirajat ylittävästä kulttuurityöstään.

Klo 18 – Arppa
Energisistä, improvisaatioon perustuvista keikoistaan tunnettu Arppa yhtyeineen on yksi tämän hetken Suomi-indien kärkinimistä. Arpan ihastuttava musiikki on ajatonta ja tekstit kuin liikkuvaa kuvaa. Oivaltavat, vilpittömät ja tarkkanäköisesti kuvatut tunnelmat liikkuvat Kokkolan Ykspihlajasta aina öisen Helsingin kautta Laila Kinnusen kanssa salakapakkaan heinäkuuhun ’58.

Arpan yhtyeessä vaikuttavat muusikot Ville-Veikko Airaniemi, Eero Seppä ja Okko Saastamoinen.

Kategoriat

Klassikot, Lapsille, Musiikki

Tapahtuman tiedot

 • Aika:

  • 10:00–19:00

 • Järjestäjä:

  Vuotalo

 • Osoite:

  Vuotalo
  Mosaiikkitori 2
  00980 Helsinki

 • Esteettömyys:

  Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla.

  Tapahtumassa on esteetön WC.

Sinua saattaa kiinnostaa