OAF Stage esittelee monimuotoisen joukon outsider-taiteilijoita

Helsinki-päivänä klo 14–20 Espan lavan ottaa haltuun monimuotoinen joukko outsider-taiteen tekijöitä. OAF Stage esittelee Pertin Valinnan kuratoiman kattauksen outsider-taidetta: artisteja, musiikkiesityksiä ja performansseja. Päivän ohjelman juontaa Radio Helsingin Pertin Valinnat -ohjelmaa toimittava Miika Turunen.

Vuoden 2024 OAF Stagella nähdään ja kuullaan kuuden tunnin aikana laaja-alainen kattaus musiikkia ja esittävää taidetta. Illan huipentaa uuden levyn julkaisua juhliva suomalaisen urkutaiteen superkokoonpano Salonen- Gustavson -Gröhn. Kolmen Hammond-sähköurun kokoonpano soittaa groovaavaa rytmimusiikkia massiivisella soundilla. Urkunero Kalle Salosen lisäksi Hammondeja hivelevät kaksi pitkän linjan konkaria: Wigwam-yhtyeestä tuttu legenda Jukka Gustavson ja esimerkiksi J. Karjalaisen yhtyeessä soittava taituri  Pekka Gröhn.

OAF Stagen aikataulu

14.00 Kantele guy
15.00 Kirjallisuuden mentoriohjelma / Satu Nekala
16.00 Henna Emilia Hietamäki
17.00 Massali
18.00 H X -men
19.15 Salonen-Gustavson-Gröhn