Hoppa till innehåll

Middag under Helsingfors himmel – virtuellt

Bild: Yhteismaa ry

Introduktion till evenemang

Middag under Finlands himmel ordnas traditionellt på Esplanaden. I år firar evenemanget Helsingforsdagen virtuellt.

Välkommen att njuta av vår underbara stad på en gemensam virtuell middag på Helsingforsdagen 12.6.2020 från kl. 19.

År 2020 kan vi inte duka ett gemensamt bord på Esplanaden. I stället firar vi Helsingfors födelsedag genom att äta middag med våra närmaste – hemma, i trädgården, i parken runt hörnet, på trottoaren framför vårt hus...
RUNT OM I HELSINGFORS, I SMÅ GRUPPER, och tryggt, men ändå TILLSAMMANS.

Samla en egen grupp, besluta var ni samlas till middag, planera menyn och duka ert bord med vit duk. Vi äter middag tillsammans under Helsingfors himmel.

SÅ HÄR FUNGERAR DEN VIRTUELLA MIDDAGEN
Varje bordssällskap som anmäler sig får via middagens administration en distansförbindelse till två andra bordssällskap. Om du till exempel fått bordsnummer 27, får du en distansförbindelse till de två "grannbordssällskapen" 26 och 28. I början av kvällen och under kvällens lopp kan vi dessutom samlas på den virtuella Espen för att njuta av gemensamma och tillsammans producerade skåltal, musik och annat program.

ANMÄL DIG TILL EVENEMANGET
Ni kan boka bordsplatser för ert eget bordssällskap på Middagens webbplats från 31.5 kl. 21.00. Den här gången medför Espens längd eller antalet bord inga begränsningar, utan ditt bordssällskap kan ha vilken storlek som helst mellan 1 och 12 personer. Preliminärt finns det plats för 300 sällskap på evenemanget och det är också möjligt att delta utomlands.

Kategorier

#Klassiker, #Mat, #Musik

Information om evenemang

Du kanske är intresserad