Utu ja Myrsky Linnunradalla

Kuva: Alex Vahera

Tapahtuman esittely

Utu ja Myrsky asuvat Majakkasaarella Pasi-papukaijan kanssa. Eräänä iltana saarelta löytyy jotain ennen näkemättömän ainutlaatuista: tähtien päiväkodista tipahtanut Tähti! Suuri ja tuntematon avaruus hieman pelottaa, mutta muutaman kaukopuhelun jälkeen Utu ja Myrsky päättävät lähteä palauttamaan Tähteä takaisin Linnunradalle. Jännittävällä avaruusseikkailulla rapsutellaan Aurinkokoiria, vieraillaan Mars-Mummolassa ja kohdataan Galaktinen Kiusaaja. Pääseekö Pikku-Tähti takaisin kotiin? Entä Utu ja Myrsky? Riittääkö rohkeus ja voiko kuka tahansa loistaa Tähden lailla?

Esitykseen on vapaa pääsy. Esityksen kesto n. 45 minuuttia. Ikäsuositus 4–10 vuotta.

Voit varata paikan esitykseen Teatterimuseon verkkokaupan kautta: https://www.teatterimuseo.fi/fi/Verkkokauppa/92/Utu-ja-Myrsky-Linnunradalla.

Katsomoon mahtuu 100 katsojaa. Jos lippuja jää, paikat täytetään saapumisjärjestyksessä.

Utu ja Myrsky Linnunradalla on Potkuri Ensemblen toteuttama koko perheen osallistava ja humoristinen esitys pelkojen voittamisesta ja tuntemattoman kohtaamisesta. Potkuri Ensemble on vuonna 2019 perustettu teatterialan ammattilaisista koostuva ryhmä, jonka tavoitteena on tehdä vaikuttavaa teatteria koko perheelle. Ryhmä työskentelee ympäristöystävällisen ja eettisen taiteen puolesta, laadusta tinkimättä.

Kategoriat

Lapsille, Tanssi, teatteri ja elokuvat

Tapahtuman tiedot

 • Aika:

  • 16:00–16:45

 • Järjestäjä:

  Teatterimuseo

 • Osoite:

  Teatterimuseo
  Tallberginkatu 1g
  00180 Helsinki

 • Esteettömyys:

  Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla.

  Tapahtumassa on esteetön WC.

  https://www.teatterimuseo.fi/fi/Saavutettavuus

 • Esityskieli:

  Suomi

Sinua saattaa kiinnostaa