Stadikan Helsinki-päivä: Merenneitouinti, sukelluskoulu ja lasten uimakoulu

Tapahtuman esittely

Helsinki-päivän kunniaksi Uimastadionin maauimalaan pääsee Helsinki-päivänä maksutta sisään koko päivän ajan.

Merenneitouinti klo 12–15, Rata 8

Tule kokeilemaan merenneitoilua- ja merenneitojoogaa Helsinki-päivänä. Merenneitouinnissa yhdistyvät sukeltaminen, keskivartalotreeni, mielikuvitus ja hauskanpito! Merenneitouinti on nimestään huolimatta suunnattu kaikille uimataitoisille uimareille, ikään tai sukupuoleen katsomatta.

 Vaadittava uimataito vähintään 50m.

Tapahtuman järjestää: Sea Safety Scandinavia Oy.

Sukelluskoulu klo 12–15, Olympia-allas

Tule kokeilemaan sukeltamista Helsingin uimastadionille. Sukelluskokeilussa pääset yhdessä ammattitaitoisen sukelluskouluttajan kanssa kokemaan, miltä tuntuu hengittää pinnan alla. Pääset tuntemaan painottomuuden, jota et ole koskaan ennen elämässäsi kokenut. Sukelluskoulu on avaimesi vedenalaiseen maailmaan!

Ikäraja 12 vuotta. Alle 18-vuotias sukelluskokeilija tarvitsee huoltajan allekirjoitetun suostumuksen, joka tulee allekirjoittaa paikan päällä. Osallistuminen ilmoittautumisjärjestyksessä.

Tapahtuman järjestää: Sea Safety Scandinavia Oy.

Lasten uimakoulu klo 12–15, lasten allas

Tule tutustumaan lasten uimakouluun. Uimakoulussa opetellaan uinnin alkeet ja totutellaan vedessä liikkumiseen turvallisessa ja iloisessa ilmapiirissä.

7–12 vuotiaille. Osallistuminen ilmoittautumisjärjestyksessä. Uimakoulukokeilija tarvitsee huoltajan allekirjoitetun suostumuksen, joka tulee allekirjoittaa paikan päällä.

Kasvomaalausta ja Lilli Piin klovneriaa, etupiha

Klovni Lilli Pii on hassunkurinen klovni, jonka meno ja meininki on höpsöä ja hauskaa. Lilli Pii ilahduttaa lapsia ja perheitä Helsinki-päivänä ja lisäksi myös loihtii hienoja kasvomaalauksia!

Kasvomaalausta klo 12.30–15.30. Klovneriaa klo 15.30–18.00.

Pellehyppykoulu, hyppy-allas

Jerobeam Salakyttä Team on kansainvälisesti tunnettu suomalainen pellehyppyryhmä, johon kuuluu joukko toinen toistaan naurettavampia pellejä. Helsinki- päivänä onkin aika vähän valottaa, miten hypätään turvallisesti ja laskeudutaan veteen – mitä naurettavimmilla tavoilla!

Pellehyppykoulun aikataulu:

Klo 13–13.45

Klo 14–14.45

Klo 15–15.45

Kategoriat

Lapsille, Liikunta ja hyvä olo

Tapahtuman tiedot

 • Aika:

  • 06:30–20:00

 • Järjestäjä:

  Helsingin uimastadion + useita järjestäjiä

 • Osoite:

  Helsingin uimastadion
  Hammarskjöldintie 5
  00250 Helsinki

 • Esteettömyys:

  Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla.

  Tapahtumassa on esteetön WC.

Sinua saattaa kiinnostaa