Since 1938 – Olympiastadionin 85-vuotisjuhlapäivä

Kuva: Wellu Hämäläinen

Tapahtuman esittely

Stadionin ensimmäisestä käyttöön vihkimisestä tulee Helsinki-päivänä 12. kesäkuuta kuluneeksi 85 vuotta. Syntymäpäivää juhlistetaan Olympiastadionilla monin tavoin. Tule liikkumaan tai fiilistelemään stadionin tunnelmaa. Lisätietoa www.stadion.fi.

 

STADION 85 OHJELMA 12.6.

Porrastreeni stadionin katsomon portaissa klo 11-21
– Maksuton, ei vaadi ennakkovarauksia.
Olympiastadionin katsomon portaat ovat omatoimisessa treenikäytössä klo 11-21. Liikunnan asiantuntija GS Health:ltä on paikalla antamassa vinkkejä porrastreeneihin klo 17.30 ja 18.30, jolloin on mahdollista osallistua ohjattuun maksuttomaan porrastreenihetkeen.

Tanssia Stadionilla klo 17.30-20.30
– Maksuton, ei vaadi ennakkovarauksia.
Olympiastadion katetussa A-galleriassa on luvassa iloisia askelia Katri Mäkisen ja Matti Puron johdolla klo 17.30-20.30. Musiikista vastaa tanssimaailmasta tuttu DJ Pasi. Maksuttomat tanssitreenit Katrin ja Matin johdolla klo 17.30-18.30. Tanssinopetus toteutetaan yksintanssi periaatteella eli voit tulla mukaan yksin, yhdessä ystävän tai kumppanin kanssa. Tanssitreenien jälkeen luvassa vapaata tanssia tai paritanssia DJ Pasin johdolla 18.30-20.30.
Edellisen kerran stadionilla on samassa paikassa liikuttu tanssin tahtiin säännöllisesti 1950-luvulla. Nyt kutsumme syntymäpäivän kunniaksi kaupunkilaiset sulkemaan tanssin historian ympyrän ja laittamaan jalalla koreasti uudistuneelle Olympiastadionille.

Bistro Stadion ja terassikauden avajaiset klo 11-21
Olympiastadionin upeassa ravintolassa Bistro Stadionissa on juhlapäivän tarjonta ja terassikauden avajaiset. Tule herkuttelemaan Olympiastadionin nimikkoleivoksella tai nauttimaan maukkaista suolaisista. Olympiastadionin oma olut Stadion Pale Ale on ensi-illassa Bistrossa. Bistro Stadion on avoinna klo 11-21.

Olympiastadionin liikuntatilojen esittelyt
Esittelemme juhlapäivänä 12. kesäkuuta stadionin liikuntatiloja seuroille ja liikunta-alan toimijoille. Tule tutustumaan monipuolisiin ja moderneihin liikuntatiloihin. Liikuntatilakierrokset klo 9.30-10.15 ja klo 18.30-19.15. Ennakkoilmoittautuminen 8.6. mennessä tästä. Toimitamme ilmoittautuneille tarkemmat saapumisohjeet.

Olympiastadionin kokoustilojen esittely
Olympiastadionilta löytyy tiloja erikokoisille kohtaamisille. Tervetuloa tutustumaan tiloihin sekä kokous- ja juhlapalveluihin ainutlaatuisissa puitteissa. Kokoustilojen esittely klo 12.6. klo 10-10.45. Ennakkoilmoittautuminen 8.6. mennessä tästä. Toimitamme ilmoittautuneille tarkemmat saapumisohjeet.

Tervetuloa Olympiastadionille – fiiliksen takia! -> Lue lisää

Kategoriat

Avoimet ovet, kierrokset ja näyttelyt, Liikunta ja hyvä olo, Tanssi, teatteri ja elokuvat

Tapahtuman tiedot

 • Aika:

  • 11:00–21:00

 • Järjestäjä:

  Stadion-säätiö

 • Osoite:

  Olympiastadion
  Paavo Nurmen tie 1
  00250 Helsinki

 • Esteettömyys:

  Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla.

  Tapahtumassa on esteetön WC.

  Lisätietoa esteettömyydestä: https://www.stadion.fi/fi/info/stadion-tietoa/esteettomyys

 • Esityskieli:

  Suomi, ruotsi, englanti

 • Linkit:

Sinua saattaa kiinnostaa