Sina Viola & Eesa – Rakkauskriisit Helsingin kaduilla

Kuva: Max Majander + Aatu Antikainen

Tapahtuman esittely

Sina Viola ja Eesa ovat helsinkiläisiä laulaja-lauluntekijöitä, jotka ammentavat aiheita lauluihinsa omista tunnekokemuksistaan, ja yllättävän monet niistä ovat tapahtuneet Helsingin kaduilla! Tässä akustisessa puistokonsertissa artistit esittävät omia kappaleitaan ja kertovat taustatarinoita niiden inspiraatioina toimineista helsinkiläisistä tositapahtumista.

Sina Viola on lauluntekijä ja artisti, joka ammentaa aineet pop-musiikkiinsa elämän draamasta, traumoista ja eskapismista. Artisti käsittelee musiikissaan suuria teemoja, kuten ulkopuolisuutta ja yhteyden kaipuuta. Sina Violan tekstit luovat vahvoja visuaalisia kuvia ja istuttavat kuulijan paikkoihin. Vaikka musiikin vire on tummaa, artisti pitää kuulijaa kädestä synkkien aiheiden lomassa. Live-esiintyjänä artisti syleilee kuulijaa melankoliallaan ja lumoaa herkkyydellään. Upeimmat Helsinki-tunnelmat Sina Viola löytää Hietaniemen haustausmaalta.

Eesa on pehmeä indiepoppari, joka seikkailee omissa rakkaustarinoissaan erojen, ihastusten ja hellien hetkien välimaastossa. Eesan musiikki on saanut inspiraatiota mm. Angèlen, Veronica Maggion ja F:n musiikista ja sanoittajana hän käsittelee rakkaustarinoitaan kaihoisan pohtivasti, mutta silti oivaltavan kepeästi. Hänelle musiikillisesti inspiroivimpia paikkoja rakkaassa kotikaupungissa ovat kesäkahvilat ja pienet salaiset kaupunginosat, kuten Siltasaari ja Lehtisaari.

 

Esteetön WC Töölön kirjaston 1. krs. Esteettömyystiedot Töölön kirjaston sivuilta. 

Kategoriat

Musiikki

Tapahtuman tiedot

 • Aika:

  • 18:00–19:00

 • Järjestäjä:

  Sina Viola & Eesa

 • Osoite:

  Töölön kirjaston Kesäpiha
  Topeliuksenkatu 6
  00250 Helsinki

 • Esteettömyys:

  Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla.

  Tapahtumassa on esteetön WC.

 • Esityskieli:

  Suomi

Sinua saattaa kiinnostaa