Siirry sisältöön

Pelastuslaitoksen somemaraton 24H

Kuva: ASn

Tapahtuman esittely

Helsinki-päivänä 12.6.2020 pelastuslaitoksen ohjelma on tänä vuonna virtuaalinen ja järjestämme koko vuorokauden kestävän somemaratonin. Se on tapahtuma, joka esittelee, näyttää ja keskustelee pelastuslaitoksen arjesta sosiaalisen median kautta 24 tuntia.

Somemaratonissa esittelemme toimintaamme pelastusasemilla ja näytämme laajasti kalustoamme, pelastusasemiamme ja henkilöstöämme kuvien ja videoiden kautta. Äänessä on laajasti pelastuslaitoksen henkilöstöä ja seuraajat pääsevät tutustumaan paikkoihin ja toimintoihin, joihin kaupunkilainen ei normaalisti pääse, kuten maanalaisiin tiloihin, korkeisiin paikkoihin ja varastotoimintoihin.

Somemaratonia voit seurata pelastuslaitoksen uudistuvilta sosiaalisen median tileiltä Instagramista, Facebookista ja Twitteristä.

Pekka Sauri mukana legendaarisella Yölinjalla-lähetyksellään
Helsinki-päivänä yöaikaan kello 24-04 Pekka Sauri avaa jo legendaksi muodostuneen Yölinjalla-lähetyksensä. Sauri toimitti Yölinjalla-kontaktiohjelmaa ensin Radio Cityssä ja myöhemmin Ylen Radio Suomessa vuosina 1986-2002.

- Yölinjalla sopii pelastuslaitoksen Helsinki-päivän ohjelmaan teemansa puolesta aivan loistavasti. Me pelastuslaitoksella haluamme olla mukana kaupunkilaisten arjessa, ja tuoda heille mahdollisuuden avata tuntojaan ja keskustella esimerkiksi korona-ajan tuomista haasteista, pelastuskomentaja Jani Pitkänen kertoo.

Pekka Sauri on erittäin innostunut, että Yölinjalla-ohjelma näkee jälleen päivänvalon.

- Yölinja-konseptin elvyttäminen tähän tarkoitukseen on hyvä idea etenkin, kun pelastuslaitoksen ja -laitosten rooli on kaiken aikaa laajentumassa ihmisten kokonaisvaltaiseen auttamiseen ja pelastamiseen. Ja toki mukana on vähän nostalgiaakin: pelastustoimi kuului vastuualueeseeni apulaiskaupunginjohtajana 14 vuoden ajan, Pekka Sauri sanoo.

Kategoriat

Avoimet ovet, kierrokset ja näyttelyt, Verkossa

Tapahtuman tiedot

 • Aika:

  • 08:00–08:00

 • Järjestäjä:

  Helsingin kaupungin pelastuslaitos

 • Osoite:

  Internet

 • Esityskieli:

  Suomi

 • Liput:

  Tapahtuma on ilmainen

 • Linkit:

Sinua saattaa kiinnostaa