Siirry sisältöön

Oispa kaljaa – Helsingin oluthistoriaa virtuaaliopastuksilla

Kuva: Liisa Karvonen

Tapahtuman esittely

Hotelli- ja ravintolamuseo juhlistaa Helsinki-päivää järjestämällä kaksi virtuaaliopastusta Oispa kaljaa -näyttelyyn helsinkiläisen oluthistorian näkökulmasta, olutasiantuntija Anikó Lehtisen johdolla. Virtuaalikierrokset livestriimataan Facebook-tapahtumassa (https://www.facebook.com/events/694659951269595/) klo 12 ja 14.

Virtuaalikierroksilla pääset tutustumaan tammikuussa 2020 avautuneeseen Oispa kaljaa -näyttelyyn etänä. Näkökulmana on oluen historia ja oluen merkitys Helsingille. Missä oli Helsingin vanhin panimo, missä humalasalot kasvoivat ja miten Helsingissä on juotu olutta eri aikakausina? Näihin ja moniin muihin kysymyksiin saat vastauksen osallistumalla virtuaaliopastukselle.

Hotelli- ja ravintolamuseon Oispa kaljaa -näyttely tarjoaa erilaisia, inhimillisiä näkökulmia suomalaisten suosikkijuomaan olueen, alkaen oluen syntymyyteistä päättyen keskioluen kuolemaan.

Lisätietoa näyttelystä ja sen teemoista:
https://www.hotellijaravintolamuseo.fi/nayttely/oispa-kaljaa-nayttely-oluesta/
https://www.facebook.com/groups/oispakaljaa/

Kategoriat

#Avoimet ovet, kierrokset ja näyttelyt, #Verkossa

Tapahtuman tiedot

  • Aika:

    • 12:00–13:00

    • 14:00–15:00

  • Osoite:

    Internet

  • Esityskieli:

    Suomi

  • Järjestäjä:

    Hotelli- ja ravintolamuseo

  • Linkit:

Sinua saattaa kiinnostaa