Siirry sisältöön

My2050 – elämyspeli ilmastonmuutoksesta

Kuva: Vanite Oy

Tapahtuman esittely

My2050 tarjoaa hauskan kaikille kaupunkilaisille avoimen ja ilmaisen pelielämyksen, jonka teemana on tulevaisuus ja ilmastonmuutos. Helsinki-päivänä luvassa mahtava elämyspalkinto onnekkaimmalla pelaajalle!

Pelissä seikkailet oikeassa kaupunkiympäristössä, Töölönlahden maisemissa liikkuen. Peliä pelataan mobiililaitteelle ladattavalla ilmaissovelluksella.

Peliaikaa on tunti, jonka aikana tutustut 2050-lukulaisen ilmastotubettajan Niha Been tarinaan ja keräät pisteitä ja saavutuksia ratkomalla tehtäviä. Peli tarjoaa hauskaa ajanvietettä ja näkökulmia ilmastonmuutoksen vaikutuksista tulevaisuuteen.

Peli sopii kaiken ikäisille nuorista aikuisiin. Alle 12-vuotiaat lapset voivat pelata yhdessä aikuisen kanssa. Pelaamaan voi mennä kuka vain, mihin aikaan vain, yksin tai pienryhmässä. Ohjeet pelaamiseen löytyvät verkkosivuilta.

Onnekkain pelaaja tai joukkue palkitaan 200 euron arvoisella elämyslahjakortilla. Ilmoittaudu mukaan palkintojahtiin My2050 - Elämyspeli ilmastonmuutoksesta -Facebook-sivulla Helsinki-päivän aamuna sivulla julkaistavan kisapostauksen ohjeiden mukaan.

Koronaviruksen leviämisen hillitsemiseksi suosittelemme pelaamista vain yksin tai perheenjäsenen kanssa. Pyydämme myös säilyttämään turvavälin muihin ihmisiin niin pelin aikana kuin pelipaikalle matkatessa.

Peliä voi pelata esteettömästi. Rastien avaamiseksi ei tarvitse liikkua juuri tarkalleen kartan osoittamaan paikkaan, vaan rastille "yltää" vähän kauempaakin tarvittaessa.

Kategoriat

Lapsille, Liikunta ja hyvä olo, Luonto ja ympäristö, Verkossa

Tapahtuman tiedot

 • Aika:

  • 01:00–23:59

 • Järjestäjä:

  Osuuskunta Visia / Visia GameFactory

 • Osoite:

  Töölönlahden puisto
  Karamzininranta 2
  00100 Helsinki

 • Esityskieli:

  Suomi, englanti

 • Liput:

  Tapahtuma on ilmainen

Sinua saattaa kiinnostaa