Musamimmit Hesarilla! Emmy June, Blue Impulse, Helena Haaparanta, Johanna von Hertzen & 00NA

Kuva:  

Tapahtuman esittely

Musamimmit valtaa Hesarin Helsinki-päivänä! Suomen Musamimmit -Facebook-ryhmästä toisensa löytäneet artistit Emmy June, Helena Haaparanta, Johanna von Hertzen, Blue Impulse ja 00NA esiintyvät Hesari 13:ssa, joka tunnetaan yhtenä lauluntekijöiden suosikkikeikkapaikkana.

Laulaja-lauluntekijä Emmy June tarjoilee elämänmakuisia lauluja maailmanlopuista ja uusista aluista. Artisti ammentaa kappaleisiinsa inspiraatiota popmusiikin eri aikakausista ja kumartaa vahvasti singer-songwriter-perinteeseen. Hänen musiikkinsa vie savuisille jazzklubeille, kesäyön unelmiin ja elokuvamaisiin takaa-ajotunnelmiin, sielukkaan sisukkaalla tyylillään.

Värikkäänsynkeän rock- ja metallimenneisyytensä itsenäisen pop-artistin polkuun vaihtanut Helena Haaparanta julkaisi toisen singlensä Miks mä oon vieläkin näin perjantaina 21.4.2023. Syyskuussa ilmestynyt debyyttisingle Kaikki taivaan linnut koukutti musiikillisen moniottelijan yleisön ja viihtyi viisi viikkoa Spotifyn kuratoimalla Iskelmä kuuluu kaikille -soittolistalla. Helsinkiläisen Haaparannan tumman tyylikkäässä popissa ajaton runonlaulanta yhdistyy elämää suurempiin melodialinjoihin.

Johanna von Hertzen on helsinkiläinen laulaja-lauluntekijä ja kulttuurialan moniottelija, jolle musiikki on ollut aina tärkeä osa elämää. Saksofonisti-isän mukana keikoilla kulkiessa rakkaus syntyi ensin esiintymiseen, kirjailija-äidin tekstien äärellä laulujen kirjoittamiseen. Johanna on vahva tulkitsija, joka on esiintynyt koko elämänsä ja järjestänyt satoja tapahtumia. Johannan lyriikkaa on kuvattu sellaiseksi, että ”sellaista ei keksitä, vaan sen täytyy olla elettyä”.

Blue Impulse on laulaja-laulunkirjoittaja, äänisuunnittelija ja tuottaja Kata Samulan alter ego ja scifileffoihin viehtyneen Katan ominta sielunmaisemaa. Blue Impulse on modernia trip hop/R&B/poppia, jossa elokuvalliset sävyt ja herkulliset harmoniat lepäävät tumman biitin päällä ja kaiken yllä leijuu Katan taipuisa, savuinen ääni. Blue Impulsen ensimmäinen sinkku, Feel Better (2020), viihtyi Spotifyn Indie Helmet -listalla hyvän tovin ja toinen sinkku herätti positiivista huomiota mm. Radio Helsingin ja Radio Keski-Suomen taajuuksilla.

00NA on Liperistä Helsinkiin rantautunut artisti, ammattilaulaja sekä lauluntekijä. 00NA on tunnettu sielukkaasta äänenkäytöstään ja parhaillaan artisti työstää omaa debyytti-EP:tään sekä kirjoittaa lauluja muille artisteille. 00NA:n olet saattanut nähdä laulamassa niin tv:ssä (TVOF 5. kausi, Miss Suomi-finaali 2022) kuin pienemmillä lavoilla ympäri Suomea joensuulaisen Soul Train -bändin riveissä. Omaa musiikkiaan 00NA kuvailee rohkaisevaksi valopopiksi: hänen biisinsä ovat suomenkielisiä elämää täynnä olevia lyriikoita sekä mieleenpainuvia melodioita, joita hyräilet vielä seuraavana päivänäkin.

Kategoriat

Musiikki

Tapahtuman tiedot

 • Aika:

  • 15:00–22:00

 • Järjestäjä:

  Deep Heart Beats Oy

 • Osoite:

  Hesari 13
  Helsinginkatu 13
  00500 Helsinki

 • Esteettömyys:

  Tapahtumaan ei ole esteetöntä pääsyä pyörätuolilla.

  Tapahtumassa ei ole esteetöntä WC:tä.

 • Esityskieli:

  Suomi, englanti

Sinua saattaa kiinnostaa

Allas Live: MELO

Lue lisää

Merihenkisiä lauluja

Lue lisää