Siirry sisältöön

Mimmit Helsinki-päivän lastenkonsertti

Tapahtuman esittely

Esteetön "Mimmit Musiikki yhdistää” -konsertti on täysin uudenlainen koko perheen konserttikokemus, joka yhdistää tutut Mimmit-laulut ja tukiviittomat sekä tausta-animaatiot jotka kuvittavat tarinoita laulujen takana. Viittomakielen ja puhevammaisten tulkki Siina Liimatainen tuottaa tukiviittomat jokaiseen lauluun ja viittoo mukana. Siina on mukana myös Mimmit Musapatti TV-sarjassa.

Tukiviittomat kehittävät ihan jokaisen lapsen kielellisiä valmiuksia. Musikaalisesti toteutetut viittomat ovat kuin tanssia käsillä.

Konsertissa opetellaan viittomia ja lapset pääsevät viittomaan ja leikkimään mukana!

Musiikki yhdistää- konsertissa kuullaan Musapatti-lauluja sekä Mimmien hittibiisejä vuosien varrelta. Vauhdikkaissa Musapatti-lauluissa seikkaillaan dinosaurusten maailmassa, ihmisen suolistossa, Etelämantereella ja tavataan löytöretkeilijöitä. Rallatellen päähän uppoaa niin englantia kuin siivoamista ja vaikka mitä muuta mitä Musapattien nerokkaaseen päähän mahtuu.

Lasten suursuosikit Mimmit ovat ilahduttaneet lapsia ja aikuisia jo yli 10 vuotta levyillä, TV-ohjelmissa, konserteissa, kirjoissa!

Mimmien uusi TV-sarja Mimmit Musapatti alkaa MTV3-kanavalla helmikuussa 2020.

Mimmit ovat tehneet yli 600 konserttia Suomessa ja ulkomailla ja ovat julkaisseet kuusi kehuttua levyä. ”Ystävyys” valittiin vuoden 2017 lastenlevyksi. Levyt ovat saavuttaneet kolme Emma-ehdokkuutta. Uusimman Musapatti-levyn Emma ehdokkuus julkistettiin joulukuussa 2019. Lisäksi kaksi levyä on valittu Helsingin Sanomien vuoden levyjen listalle. Mimmit-animaatiot on myyty 40 maahan. Mimmien videoita on katsottu Youtubessa ja kuunneltu Spotifyssä jo yli 2 miljoonaa kertaa. Mimmit tekivät 2015 tunnuskappaleen Japanin suurimman tavarataloketjun joulukampanjaan. Joulukuussa 2018 julkaistiin viisi Mimmit-laulua Saksassa.

Konsertti on suomeksi, ruotsiksi ja tukiviittomien kanssa.

Kategoriat

Lapsille, Musiikki, Verkossa

Tapahtuman tiedot

 • Aika:

  • 13:00–13:45

 • Järjestäjä:

  Helsingin tapahtumasäätiö

 • Osoite:

  Internet

 • Esityskieli:

  Suomi, ruotsi

 • Liput:

  Tapahtuma on ilmainen

Sinua saattaa kiinnostaa