Siirry sisältöön

Mikäoke <3 Helsinki

Kuva: Salla Vasenius

Tapahtuman esittely

Mikäoke vie karaoken ja impron yhdessä nextille levelille! Tässä osallistavan musiikin digiloikassa ovat mukana kaikki katsojat - yhtälailla kotirotat ja showdiivat - ja jokainen kappale esitetään ensimmäistä ja viimeistä kertaa. Ensin yleisö päättää mistä aiheesta ja millä tyylillä lauletaan, sitten kirjoittaa lyriikatkin itse! Juonto on suomeksi ja englanniksi, mutta osallistua voi myös muilla kielillä. Suositamme esim Twitchin seuraamista kotikoneen ruudulta ja lyriikan kirjoittamista omilta älylaitteilta. Osallistuminen ei vaadi ohjelmistojen asennusta. Lähetyspaikkana toimii Vallilalainen yhteisötila Querq ja osallistamisjärjestelmän tarjoaa Screen.io.

Jos luulit tietäväsi, mitä on osallistava improlaulu, Mikäoken jälkeen et ehkä olekaan niin varma. Tällaista et ole ikinä ennen kokenut!

Lähetys: twitch.tv/mikaokeofficial
Osallistuminen: screen.io/improjektori
Lisätietoja: facebook.com/mikaokeofficial

Voit myös halutessasi ilmoittautua ennakolta mukaan laulamaan näin valmistuvia kappaleita Querqin tiloihin Vallilassa! Laulajat tulevat tilaan yksi kerrallaan, ja turvatoimista pidetään tiukasti kiinni. Laulajat saavat karaokesta tuttuun tapaan nähdä laulun sanat sitä mukaa kun luritellaan, ja jokainen säe on yleisön itsensä kirjoittama. Katsojat ovat varmasti joka kerta aivan tulessa, kun ovat itse tehneet kaikki kappaleet!

Kategoriat

Musiikki, Verkossa

Tapahtuman tiedot

 • Aika:

  • 18:00–21:00

 • Järjestäjä:

  Improjektori (osk Yhteistuuma)

 • Osoite:

  Internet

 • Esityskieli:

  Suomi, englanti

 • Liput:

  Tapahtuma on ilmainen

Sinua saattaa kiinnostaa