Metsärauha Stansvikissä

Kuva:  

Tapahtuman esittely

Tule Stansvikiin viettämään kanssamme leppoisaa kesäpäivää! Tarjolla on opastettuja luontopolkuja, lasten ohjelmaa ja musiikkia. Vaaditaan yhdessä, että Stansvikin ja muiden arvokkaiden luontokohteiden kaavahankkeet perutaan ja metsien päälle kaavoittaminen lopetetaan.

Luontoliiton metsäryhmä ja Stansvikin kyläyhdistys järjestivät kesällä 2021 Kaavankaatajaiset – koko perheen lähiluontotapahtuman ja rauhanomaisen mielenilmauksen Stansvikinkallioiden metsän puolesta. Kampanjoinnin tuloksena alueen kaava otettiin uudelleenarviointiin, mutta prosessi on vielä kesken eikä metsä ole vieläkään turvassa rakentamiselta. Metsärauha Stansvikissä -tapahtumassa haluamme jälleen tuoda huomiota tälle ainutlaatuiselle alueelle.
Luonto-opas Antti Kotilainen ohjaa luontopolulla sinut halki upean monimuotoisen Stansvikin metsän. Ensimmäinen luontopolku alkaa kello 12 ja toinen kello 14! Luontopolkujen aloituspaikka on Stansvikintieltä 200 metriä Koirasaarentien ja Stansvikintien risteyksestä.
Tarjoilua, työpajoja, infopisteet sekä konsertti tapahtuu Stansvikin uudenkylän parkkipaikalla, jonne löytää kulkemalla Stansvikintietä 800 metriä Koirasaarentien ja Stansvikintien risteyksestä ja kääntymällä oikealla “Uusikylä” kyltin kohdalta.
Lasten ohjelmasta ja muista työpajoista lisätietoa julkaistaan Instagramissa @metsäryhmä!
Metsärauha Stansvikissa –konsertti alkaa kello 18 Uudenkylän parkkipaikan alueella.
Kello 18: Hummus sun mummus
Uusi Helsinkiläinen viiden hengen indiepopyhtye soittaa suomenkielisillä lyriikoillaan läpi sydäntäsärkevistä teemoista hyvään meininkiin.
Kello 18.45: La orquesta del Fin Del Mundo
Kansainvälinen latinobändi Helsingistä, nimi suomeksi “maailmanlopun orkesteri”.
Kello 19.30: Pimeä hedelmä
Rap-yhtye, jonka muodostavat räppärit Vane Vane ja Kaisa Cleva sekä tuottaja Liki. Bändin musiikki on soundiltaan bassovoittoista ja sumuisaa, mutta silti enemmän pomppii kuin laahaa.
Kello 20.15: Auringonliitto

Auringonliitto on keravalais-helsinkiläinen vaihtoehtorockyhtye, jonka musiikki sijoittuu tietoisen ja tiedostamattoman, pelottavan ja turvallisen, synteettisen ja luonnollisen välitilaan.

 

Lisätietoja esteettömyydestä

Osaan tapahtumasta (esimerkiksi nurmikentällä pidettävään konserttiin) on esteetön pääsy, mutta opastetuille luontopoluille ei.

Kategoriat

Lapsille, Liikunta ja hyvä olo, Luonto ja ympäristö, Musiikki

Tapahtuman tiedot

 • Aika:

  • 12:00–21:00

 • Järjestäjä:

  Luontoliiton metsäryhmä

 • Osoite:

  Stansvik
  Stansvikintie
  00590 Helsinki

 • Esteettömyys:

  Tapahtumaan ei ole esteetöntä pääsyä pyörätuolilla.

  Tapahtumassa ei ole esteetöntä WC:tä.

 • Esityskieli:

  Suomi

 • Linkit:

Sinua saattaa kiinnostaa