Maunula-talon kesäaukion Helsinki-päivä: Sirkus ikään kuin ikään

Tapahtuman esittely

Maunula-talon kesäaukio täyttyy sirkushumusta.

Helsinki-päivän pääesiintyjän, nykysirkusryhmä Race Horse Companyn Sirkus ikään kuin ikään on korkealaatuinen ja monipuolinen sanaton esitys, joka sopii kaikenikäisille ja -kielisille. Esitykset Maunula-talon kesäaukiolla klo 15 ja 18. Esitys kertoo kolmen kirjavan maakuntamatkailijan retkiseikkailusta yhteisen leirin äärelle. Monenlaiset kommellukset ja yllättävät käänteet ihmetyttävät kolmen erilaisen hahmon kohdatessa. Erilaisuus kääntyy voimavaraksi ja innostaa uudet ystävykset kohtaamaan uusia haasteita ja ylittämään omia rajojaan. Yhteistyöllä opitaan akrobaattista uintia, shamppanjapullojongleerausta ja valmistetaan oikeaoppinen kalakeitto.

Esityksen sirkuslajeina nähdään mm. jongleerausta, pariakrobatiaa, esinemanipulaatiota ja notkeusakrobatiaa fyysisellä komedialla ja komiikalla höystettynä.

Kesto on 35–40 minuuttia.

Ohjaaja: Kalle Lehto
Sirkustaiteilijat: Simon Llewellyn, Ira Oinonen ja Jere Virta
Tuotanto: Race Horse Company

Lisätietoja: racehorsecompany.fi.

Maunula-talo on täynnä sirkusmaista tunnelmaa, joka jää varmasti kaikkien mieleen. Maunula-talon sydän, Månsas Deli, tarjoaa sirkusmaisia herkkuja. Perheen pienimmille on luvassa ongintaa, kasvomaalausta ja sirkustelua. Maunulan yhteiskoulun 9. luokan jättimäinen Helsinki-päivän maalausseinä asetetaan Maunula-talon ulkoseinään. Teos tulee ilahduttamaan niin kaupunkilaisia kuin ohikulkijoitakin, ja toivottavasti innostamaan muitakin nuoria taiteen pariin. Teos nähtävillä 12.–26.6. Luvassa myös asukkaiden ideoima Kohtaamisten Maunula -teemainen tapahtuma.

Kategoriat

Lapsille, Tanssi, teatteri ja elokuvat

Tapahtuman tiedot

 • Aika:

  • 15:00–19:00

 • Järjestäjä:

  Maunula-talo

 • Osoite:

  Maunula-talo
  Metsäpurontie 4
  00630 Helsinki

 • Esteettömyys:

  Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla.

  Tapahtumassa on esteetön WC.

 • Esityskieli:

  Suomi, ruotsi, englanti

Sinua saattaa kiinnostaa