Markku Lepistö: Herttoniemestä Särestöniemeen -konserttikiertueen avaustilaisuus

Kuva: www.markkulepisto.com

Tapahtuman esittely

Kolmevuotinen Herttoniemestä Särestöniemeen -konserttikiertue käynnistyy Helsingistä!

Tervetuloa Herttoniemen kartanon museoalueelle Markku Lepistön kiertueen avauskonserttiin Knusbackan talonpoikaismuseon pihapiirissä kello 17. Konserttikiertueen avajaissanat lausuu Hanna Hämäläinen Ympäristöministeriöstä, ja vierailijana konsertissa musisoi Helsingin Pelimannit.

Markku Lepistö (MuT) on tunnustettu kansanmuusikko, jolla on takana yli 40 vuotta kestänyt musiikkiura. Sooloprojektien lisäksi Lepistö on musisoinut useissa eri kokoonpanoissa Suomessa ja ulkomailla. Lepistö on julkaissut kuusi sooloalbumia sekä useita nuottikirjoja. Koneen Säätiö on myöntänyt Lepistölle vuosille 2023–2025 apurahan taiteelliseen työskentelyyn. Sen yhtenä osana toteutetaan Herttoniemestä Särestöniemeen -konserttikiertue kulttuuriympäristöissä ympäri Suomen.

Herttoniemen kartano järjestää opastuksia Herttoniemen kartanon museoalueella sijaitseviin rakennuksiin kello 16–19 välillä. Katso lisätietoa Herttoniemen kartanon nettisivuilta: www.hertonasgard.fi tai Facebook-sivuilta: www.facebook.com/herttoniemenkartano.

Alueella sijaitsee myös Ravintola Wanha Mylly.

Alue sijaitsee lyhyehkön kävelymatkan päässä Herttoniemen metroasemalta, josta myös bussiyhteyksiä. Alueella ei ole kuin muutamia parkkipaikkoja, joten suosittelemme saapumaan paikalle julkisilla tai kävellen.

Kategoriat

Avoimet ovet, kierrokset ja näyttelyt, Klassikot, Musiikki

Tapahtuman tiedot

 • Aika:

  • 16:00–19:00

 • Järjestäjä:

  Svenska Odlingens Vänner i Helsinge r.f.

 • Osoite:

  Herttonas Gärd
  Linnanrakentajantie 12
  00810 Helsinki

 • Esteettömyys:

  Tapahtumaan ei ole esteetöntä pääsyä pyörätuolilla.

  Tapahtumassa ei ole esteetöntä WC:tä.

 • Esityskieli:

  Suomi, ruotsi

 • Linkit:

Sinua saattaa kiinnostaa