Malmitalo: Helsinki-päivän tapahtuma – Malmin tapahtumakesä

Tapahtuman esittely

Malmitalo kutsuu juhlistamaan Helsinki-päivää 12.6. Ala-Malmin puistoon!

Päivän aikana luvassa on monipuolinen kattaus laadukasta ja inspiroivaa ohjelmaa kaikenikäisille. Jätä jälkesi puistoon maalitussityöpajassa, laita omatekemä pinssi takin rinnukseen ja bailaa DJ Kakkiaisen diskossa. Illan huipentaa pitkän linjan muusikko Paleface, joka esittää keikallaan mm. uuden Malmin ääni -biisinsä räppäri Graciaksen kanssa.

Päivän ohjelma:

klo 15–18 Maalitussityöpaja

Maalitussipajassa pääset testaamaan graffititekniikoita ammattilaisten johdolla. Työpajat ohjataan suomen kielellä. Työpaja soveltuu kaikenikäisille, pienet lapset oman aikuisen kanssa.

klo 15–18 Pinssityöpaja

Malmin kirjaston vetämissä pajoissa pääset tekemään oman rintamerkkisi tai tuunaamaan vanhan. Pajassa hyödynnetään kierrätysmateriaaleja. Työpaja soveltuu kaikenikäisille, pienet lapset oman aikuisen kanssa. Ohjaus suomeksi.

klo 16 DJ Kakkiainen ja MC Citykani

Kikattava Kakkiainen viihdyttää lapsia Kikattavan Kakkiaisen discossa, jossa DJ Kakkiainen soittaa musiikkiansa ja MC Citykani tanssittaa, leikittää, liikuttaa sekä levittää naurua ja iloista mieltä kaikille lapsille ja lapsenmielisille.

Kikattava Kakkiainen on julkaissut 4 albumia, joista viimeisin, Vauhti kiihtyy, julkaistiin vuonna 2022. Konsertin kesto on 40 min, ja sen jälkeen voit tavata Kakkiaisen ja Citykanin lavan edustalla. Konsertti esitetään suomeksi. Soveltuu kaikenikäisille.

klo 18 Paleface & DJ Leijonamieli feat Gracias

Paleface on ollut viimeiset vuodet tuottelias sekä soolona että osana muita kokoonpanoja, mutta edellisestä Paleface-kokopitkästä ”Luova tuho” on kulunut jo yli kahdeksan vuotta. Tulevalla Autofiktio-albumilla Paleface on entistäkin inhimillisempien aiheiden ja ihmiskohtaloiden äärellä. Malmin ääni -kappale ottaa suurennuslasin alle lähiöelämän ja siihen liittyvät ennakkoasenteet:

”Biisi syntyi kevään ja kesän 2021 aikana, jolloin toteutimme Malmin seurakunnan toimeksiannosta ohjaaja Pekka Keräsen kanssa samannimisen lyhytelokuvaprojektin. Haastattelimme ihmisiä ympäri Koillis-Helsingin lähiöitä. Näistä kohtaamisista syntyi kappaleen teksti. Lyhäri löytyy Youtubesta.”

Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Kategoriat

Lapsille, Muotoilu ja työpajat, Musiikki

Tapahtuman tiedot

 • Aika:

  • 15:00–19:00

 • Järjestäjä:

  Malmitalo

 • Osoite:

  Malmitalo
  Ala-Malmin puisto, Helsinki, Suomi
  00700 Helsinki

 • Esteettömyys:

  Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla.

  Tapahtumassa on esteetön WC.

Sinua saattaa kiinnostaa