Siirry sisältöön

Love me do in the AIR – Virtuaalinen häätapahtuma Senaatintorilla

Kuva: Love me do -häätapahtuma

Tapahtuman esittely

Suomen suurimmat häämessut, Love me do -häätapahtuma järjestää yhdessä tapahtumatuotantotaikureiden Taikalyhty Oy:n kanssa Helsinki-päivän kunniaksi Suomen ensimmäisen oikeasti virtuaalisen, aidossa virtuaalimaailmassa toteutettavan tapahtuman . Tapahtumassa esitellään nykyajan hääkulttuuria hää- ja juhla-alan toimijoiden, hääparien ja paikallisten vaihtoehtojen kirjona, sekä jaetaan inspiraatiota juhlien järjestämiseen, keskustellaan juhlien järjestämisestä tässä maailmantilanteessa ja jaetaan vertaistukea häitä suunnitteleville.

Päivän aikana voit tutustua virtuaaliseen messumaailmaan Senaatintorilla tai seurata livestriimiä Villa Ivan Falinista Vuosaaresta - kaikki kotisohvaltasi käsin! Ohjelmaa on runsaasti myös somekanavissa; pieniä muotinäytöksiä (mm. livenä suoraan Villa Ivan Falinista ja Suomenlinnasta!), paneelikeskusteluja, webinaareja, kysymys- ja vastaus -mahdollisuuksia, esityksiä ja virtuaalisia workshoppeja. Tapahtuma järjestetään monimediallisena hyödyntäen virtuaalialustoja, sekä erilaisia somekanavia, ja kävijät voivat osallistua siihen interaktiivisesti jo ennen tapahtumaa, sekä tapahtuman aikana.

Koronan aiheuttaman poikkeustilan vuoksi häitä ja polttareita on jouduttu perumaan ja siirtämään sankoin joukoin. Haluamme omalta osaltamme jakaa positiivisuutta ja uskoa tulevaan, sekä tuoda hääpareja ja yrityksiä yhteen. Tärkeää on myös, että häitä suunnittelevat ihmiset pääsevät hehkuttamaan aihetta, koronasta huolimatta. Ja löytävät taas ilon suuren juhlansa suunnitteluun. Rakkautta ei ole peruttu!

Love me do in the AIR on ensimmäistä kertaa Suomessa ja tiettävästi myös Pohjoismaissa järjestettävä virtuaalinen häätapahtuma, joka kerää yhteen ainutlaatuisella tavalla hääyhteisön, niin hääyritysten kuin hääparienkin saralla. Tarjoten monimuotoisen uudenlaisen tavan lähestyä häitä nykyajassa ja luomalla samalla mahdollisuuden yhdessä tekemiseen ilman konkreettista kokoontumista, mm. hääaiheisten webinaarien äärellä.

Kategoriat

Avoimet ovet, kierrokset ja näyttelyt, Verkossa

Tapahtuman tiedot

Sinua saattaa kiinnostaa