Kuule Malmi! Mikael Gabriel

Kuva: Viivi Huuska

Tapahtuman esittely

Mikael Gabriel on yksi Suomen suosituimmista ja valovoimaisimmista artisteista. Hän on julkaissut uransa aikana viisi menestyksekästä albumia ja useita hittisinglejä, kuten Kipua, Älä herätä mua unesta, Riippumatto ja Lennokki. Suoratoistopalveluissa Mikael Gabrielin kappaleita on kuunneltu yli 200 miljoonaa kertaa ja hän on noussut lukuisia kertoja Spotifyn listaykköseksi. Artistin albumeista neljä – Pohjosen poika, Mun maailma, Versus ja Ääripäät – on ylittänyt platina- tai tuplaplatinarajan. Maaliskuussa 2019 WSOY julkaisi Mikael Gabrielista Anton Vanha-Majamaan ja Laura Frimanin kirjoittaman kirjan Alasti.

Mikael Gabrielin uusin albumi Elonmerkki julkaistiin kesällä 2021. Miklun uusi musiikki esittelee entistä tyylikkäämmän ja seestyneemmän supertähden hänelle ominaista särmikkyyttä kuitenkaan unohtamatta.

Helsinki-päivän kunniaksi Mikael Gabriel palaa sinne mistä kaikki alkoi – keikalle Helsingin Malmille. Ala-Malmin puistossa nähdään lähiön kulmilta tähteyteen ponnistanut artisti, joka vetää setin DJ:n kanssa vastaavaan tyyliin kuin keikkailun lähdettyä käyntiin aikoinaan.

Kategoriat

Musiikki

Tapahtuman tiedot

 • Aika:

  • su 12.6.2022 16:00–17:15

 • Järjestäjä:

  Helsingin kaupunki / Malmitalo

 • Osoite:

  Ala-Malmin puisto
  Soidintie 3
  00700 Helsinki

 • Esteettömyys:

  Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla.

  Kulku puistoon on esteetön.

 • Esityskieli:

  Suomi

Sinua saattaa kiinnostaa