Karnevaali-ikkunat

Kuva: Helsinki Samba Carnaval

Tapahtuman esittely

Keskustan alueelle sijoittuvista karnevaali-ikkunoista avautuu sambapukujen maailma! Näyttävien päähineiden, pukujen ja koristeiden lisäksi karnevaalihenkeä tuovat samban rytmit, joita voi kuunnella ikkunoista löytyvien QR-koodien avulla. Yleisö voi myös äänestää QR-koodien kautta omaa suosikkiaan! Karnevaali-ikkunat ja niiden muodostama karnevaalipolku aukeaa Helsinki-päivänä, ja sambakarnevaalin tunnelmasta voi nauttia 27.6. asti.

Karnevaali-ikkunat ovat yhtä ikkunaa lukuun ottamatta katsottavissa ja koettavissa ympäri vuorokauden. Kohteen 1b pukuja pääsee katsomaan Sokos tavaratalon aukioloaikoina. Tervetuloa karnevaalipolulle!

Ikkunoiden sijainnit:

1a. Sokos, Postikatu 2.
1b. Sokos tavaratalon keskusaukio, Mannerheimintie 9. Katsottavissa arkisin klo. 10-19, la 10-18 ja su 12-18.
2. Elisa Kulma, Aleksanterinkatu 19 / Keskuskatu.
3. Santa Fé, Aleksin Piha, Aleksanterinkatu 15.
4. MorriSon´s Brooklyn, Aleksin Piha, Aleksanterinkatu 15.
5. MorriSon´s Brooklyn, Aleksin Piha, Aleksanterinkatu 15.
6.Glo Hotel Kluuvi, Kluuvukatu 4.
7. Taiga Colors, Unioninkatu 28.
8. Ping Helsinki, Sofiankatu 8.
9. Hotel Haven, Unioninkatu 17.

Kaikki ikkunat ovat katsottavissa ympäri vuorokauden. Sokoksen tavaratalon keskusaukiolla olevat puvut ovat katsottavissa tavaratalon aukioloaikoina.

Helsingin syntymäpäivää juhlistetaan tänä vuonna koronaturvallisilla Helsinki-päivän teoilla. Erilaiset toimijat saivat ehdottaa mukaan luovia tekoja, jotka ilahduttavat kaupunkilaisia eri puolilla Helsinkiä kokoamatta kuitenkaan väkijoukkoja yhteen. Toteutettavat teot valittiin yleisöäänestyksellä.

Tapahtuman tiedot

  • Aika:

    • la 12.6.2021

  • Järjestäjä:

    Helsinki Samba Carnaval