Siirry sisältöön

Johdatus TERO-tekniikkaan: kokeile Tero Saarisen liikekieltä olohuoneessasi!

Kuva: TSC/Timo Wright

Tapahtuman esittely

TERO-tekniikkaa Helsinki-päivänä pe 12.6 klo 11:00 – 11:45

Tutustu koreografi Tero Saarisen liikekieleen oman kehon kautta: johdatus TERO-tekniikkaan omassa olohuoneessasi! Lähetys Tero Saarinen Companyn Facebook Livenä ja Helsinki-kanavalla upouudesta TSC Studiosta, digitaalisena Helsinki-päivänä pe 12.6.2020 klo 11:00 – 11:45.

Osallistua voi kuka tahansa - et tarvitse tanssitaustaa! Vietä toisenlainen lounastunti ja tule rohkeasti mukaan kuuntelemaan, kokeilemaan ja keskustelemaan! Kehon ja mielen hyvinvoinnin ohella tavoitteena on avartaa jatkossa tanssin katsomiskokemustasi - mitä esiintyjä ajattelee ja miltä näyttämöllä näkyvä liike tuntuu Sinun kehossasi?

Inspiroivana opettajana tunnettu TSC:n tanssija ja vastaava opettaja David Scarantino johdattaa TERO-tekniikan taustalla vaikuttavaan filosofiaan, sanallisesti sekä yksinkertaisten liikkeellisten harjoitteiden avulla. Tunnin kesto on noin 45 minuuttia sisältäen myös aikaa osallistujien Facebookissa lähettämille kysymyksille ja kommenteille. Opetus on englanniksi.

”Oli upeata kokea, että ilman tanssitaustaa pystyi olemaan niinkin hyvin mukana ja saamaan jonkinlaista oivallusta siitä, mistä on kysymys. Epämukavuusalueelle meno palkittiin!”

"Davidin opetus oli ensiluokkaista! Hänen vahva pedagoginen otteensa loi turvallisen ja samalla vastustamattoman hauskan tunnelman, jossa sai ja halusi oppia lisää, olla auki ja aistiutelias kaikkiin suuntiin."

Kategoriat

Liikunta ja hyvä olo, Tanssi, teatteri ja elokuvat, Verkossa

Tapahtuman tiedot

 • Aika:

  • 11:00–11:45

 • Järjestäjä:

  Tero Saarinen Company

 • Osoite:

  Internet

 • Esityskieli:

  Englanti

 • Liput:

  Tapahtuma on ilmainen

Sinua saattaa kiinnostaa