Siirry sisältöön

Illallinen Helsingin taivaan alla – virtuaalisesti

Kuva: Yhteismaa ry

Tapahtuman esittely

Esplanadin perinteinen Illallinen Suomen taivaan alla viettää Helsinki-päivää virtuaalisesti.

Tervetuloa nauttimaan ihanasta kaupungistamme yhteiselle virtuaali-illalliselle Helsinki-päivän kunniaksi 12.6.2020 klo 19 alkaen.

Vuonna 2020 emme voi kattaa yhteistä pöytää Esplanadille. Sen sijaan illallistamme Helsingin synttäripäivän kunniaksi kaikki lähimpiemme kanssa - kodeissamme, puutarhoisamme, naapuripuistoissa, talojemme edessä jalkakäytävillä....
PITKIN HELSINKIÄ, PIENILLÄ PORUKOILLA ja turvallisesti, mutta silti YHDESSÄ.

Kokoa siis oma seurue, päättäkää missä illallistatte, sunnitelkaa menu ja kattakaa pöytänne valkoisella liinalla, ja syödään yhdessä Helsingin taivaan alla!

NÄIN VIRTUAALI-ILLALLINEN TOIMII
Jokainen mukaan ilmoittautunut pöytäseurue saa illallisen ylläpidon kautta etäyhteyden kahteen toiseen pöytäseurueeseen, esim. jos olet saanut pöytänumeron 27, saat etäyhteyden kahden ”naapuripöytäseurueen” 26 ja 28 kanssa. Lisäksi Illan aluksi ja illan mittaan voimme kokoontua yhteen virtuaaliespalle nauttimaan yhteisistä ja yhdessä tuotetuista maljapuheista, musiikista + muusta ohjelmasta.

ILMOITTAUDU MUKAAN
Voitte varata oman seurueenne pöytäpaikat 31.05 klo 21.00 lähtien Illallisen nettisivulta. Tällä kertaa Espan pituus tai pöytien määrä ei ole rajana, vaan illalliseurueesi voi nyt olla minkä kokoinen tahansa 1 ja 12 hengen välillä ja mukaan mahtuu alustavasti 300 seuruetta ja osallistua voi vaikka ulkomailta.

Kategoriat

Klassikot, Musiikki, Ruoka

Tapahtuman tiedot

Sinua saattaa kiinnostaa