HEROn liikunnalliset ja maksuttomat demotunnit

Kuva: Helsingin seudun erilaiset oppijat ry (HERO), Canva

Tapahtuman esittely

HEROn eli Helsingin seudun erilaiset oppijat ry:n maksuttomat ja liikunnalliset demotunnit kaikenikäisille. Tule kokeilemaan Street dancea, perhetaekwondoa tai boffausta!

Demotunnit ovat 35 minuutin mittaisia. Demotuntien vaihtoon varataan 5 minuuttia tuntien välissä. Lajivaihtojen välissä osallistujilla mahdollisuus keskustella lajin vetäjien kanssa. Ryhmiin mahtuu rajoitettu määrä osallistujia. Demotuntiin osallistuaksesi tarvitset liikuntaan sopivat vaatteet, esim. verryttelyasun. Muista myös vesipullo. Esittelytunnit sopivat hyvin ensikertalaisille. Tule kokemaan liikunnan iloa!

Perhetaekwondo klo 17.00–17.35
Perhetaekwondo on suunnattu ensisijaisesti huoltajalle ja lapselle 7-vuotiaasta ylöspäin. Demotunnilla esitellään harjoitteita, joita perhetaekwondossa harjoitellaan. Perhetaekwondo sisältää kehonhallintaa, koordinaatiota, tasapainoa, hyppyjä ja kaatumistekniikoita. Lisäksi esitellään lajinomaisia asioita, kuten torjuntaa, lyöntejä, potkuja ja itsepuolustustekniikoita.

Boffaus klo 17.40–18.20 ja klo 18.25–18.55
Boffaus on iloinen kamppailulaji, jossa miekkaillaan pehmustetuilla miekoilla. Harrastuksena boffaus kehittää ryhmätyötaitoja, kädentaitoja ja motoriikkaa. Osallistujaa kannustetaan itsensä ilmaisuun ja mielikuvituksen käyttämiseen hänen omista lähtökohdistaan käsin.

HEROn demotunnit ovat avoimia kaikille, mutta suunnattu oppimisvaikeuksisille henkilöille (esimerkiksi lukivaikeus, keskittymisen ja tarkkaavaisuuden haasteet, hahmottamisen vaikeudet). Demotunteihin osallistuneet saavat HERO-stressipallon, joka on hyödyllinen väline oppimisvaikeuksisille henkilöille esimerkiksi motoriikka- ja hahmotusharjoitteluun sekä stimmaus / hypistelyvälineeksi. Tuotteita on rajallinen määrä.

Tapahtumassa myös HEROn työntekijöitä kertomassa HEROn toiminnasta.

 

Lisätietoja esteettömyydestä Kisahallin sivuilta.

Kategoriat

Avoimet ovet, kierrokset ja näyttelyt, Lapsille, Liikunta ja hyvä olo, Tanssi, teatteri ja elokuvat

Tapahtuman tiedot

 • Aika:

  • 17:00–19:00

 • Järjestäjä:

  Helsingin seudun erilaiset oppijat ry (HERO)

 • Osoite:

  Kisahalli
  Paavo Nurmen kuja 1c
  00250 Helsinki

 • Esteettömyys:

  Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla.

  Tapahtumassa on esteetön WC.

 • Esityskieli:

  Suomi

Sinua saattaa kiinnostaa