Helsinki-päivän pihajuhlat Tapanilassa – Sirkusta, musiikkia, tanssia ja piknik-eväitä!

Kuva: Patrick Sennesael, Tapanilan Urheilukeskus

Tapahtuman esittely

Tule nauttimaan mukaansa tempaisevasta ohjelmasta ja kesäpäivästä Tapanilan Urheilukeskukseen. Ohjelmaa löytyy koko perheelle. Tarvitset mukaasi piknik-korisi. Jos herkut jäivät, niin herkkuja voit ostaa myös ravintola Juliasta. Pöytä on katettu sinua varten!

Ohjelmassa mukana Agit-Cirkin sirkusesitys Tenho Outdoor. Ulpu Jarva tutustuttaa kävijät salsan, fuskun ja chachan saloihin. Perheen pienimmille tarjolla on temppurata. Tule katsomaan kuinka kontin seinämät graffitimaalataan Juksu Kuusosen teoksella, sekä toinen puoli toteutetaan yhdessä ILI3 ja 3feR toimesta. Tule vaikuttamaan teoksen toteutukseen. Ulkoilmaohjelma päätetään Tiina Korkiaisen jazz-tunnelmaisiin ja latinalaisiin musiikkiesityksiin.

Pääset testailemaan myös keilailua, eco aims -ammuntaa, dartsia ja kiipeilyä! Kiipeilykeskus juhlistaa 20vuotissynttäreitä kakkukahvein klo 11.00 alkaen.

Alueelle on hyvät julkiset yhteydet ja saavutettavuuden parantamiseksi striimaamme tapahtumaa meidän omalle Facebook sivuillemme.

Tapahtuma on maksuton.

Kategoriat

Lapsille, Liikunta ja hyvä olo, Musiikki, Ruoka, Tanssi, teatteri ja elokuvat

Tapahtuman tiedot

 • Aika:

  • la 11.6.2022 11:00–15:00

 • Järjestäjä:

  Tapanilan Urheilusäätiö sr

 • Osoite:

  Tapanilan Urheilukeskus
  Hiidenkiventie 21
  00730 Helsinki

 • Esteettömyys:

  Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla.

  Ohjelma on esteetön lukuun ottamatta keilahallia, temppurataa ja ammuntasalia. Ulko-ohjelmaan paikalle pääsee myös ramppia pitkin. Tapahtumapaikan vieressä löytyy ilmainen parkkialue.

 • Esityskieli:

  Suomi, englanti

Sinua saattaa kiinnostaa