Siirry sisältöön

Amazing Waste -pakopeliseikkailu mobiililaitteella

Kuva: Hanna Juutilainen

Tapahtuman esittely

HSY:n uusi Amazing Waste on mobiililaitteella pelattava pakopeliseikkailu, jossa pääset katsomaan Helsinkiä aivan uusin silmin. Tarinallinen seikkailu tarjoaa haastavia kierrätysaiheisiä pulmia ratkaistavaksi. Voit pelata peliä myös kotoasi.

Viime kesänä HSY:n Pakojätehuone oli Helsinki-päivänä suosittu. Tänä vuonna pakopeli muuntuu digitaaliseksi Amazing Waste -peliksi. Pelin ensiesittely on Helsinki-päivänä Pornaistenniemellä klo 13.30. Peli on osa HSY:n Ilmastoinfon Helsinki-päivän sähköpyöräretki Helsingin rantoja pitkin -tapahtumaa. https://helsinkipaiva.fi/event/helsingin-rannat-idasta-lanteen-sahkopyoraretki/

Paikka: Pornaistenniemi, Helsinki tai internet
Aika: 12.6.2020 klo 13.30–15.30

Suosittelemme pelaamista vain yksin tai perheenjäsenen kanssa. Huomioithan myös turvavälit muihin ihmisiin niin pelin aikana kuin pelipaikalle matkatessa, jos tulet pelaamaan peliä Pornaistenniemeen.

Pääset mukaan pelaamaan pakopeliseikkailua ilmaiseksi, kun lataat ensin puhelimeesi Actionbound-sovelluksen sovelluskaupasta. Hae pelin koodi paikan päältä aloitukseen ja pelaa sen jälkeen itsenäisesti.

Voit pelata peliä myös kotonasi. Lataa ensin Actionbound-sovellus kännykkääsi ja klikkaa sitten sivun oikeassa reunassa keltaisessa laatikossa olevaa linkkiä actionbound.com tai kopio alla olevan osoite

https://actionbound.com/bound/sohvalta

Hauskoja pelihetkiä!

Kategoriat

Avoimet ovet, kierrokset ja näyttelyt, Liikunta ja hyvä olo, Luonto ja ympäristö, Verkossa

Tapahtuman tiedot

 • Aika:

  • 13:30–15:30

 • Järjestäjä:

  Helsingin seudun ympäristöpalvelut HSY

 • Osoite:

  Internet
  Pornaistenniemi, 00560 Helsinki, Suomi
  00560 Helsinki

 • Liput:

  Tapahtuma on ilmainen

 • Linkit:

Sinua saattaa kiinnostaa