Kuule Helsinki! Kulttuurikeskusten pihat täyttyvät kaupunginosakeikoista Helsinki-päivänä

Keskellä Mikael Gabriel, selkä katsojaan päin. Valkoinen huppari päällä, oranssit hiukset, katsoo vasemmalle. Takana valkoinen tausta.

Helsinki-päivän unohtumattomimmat hetket voi tänä vuonna kokea sunnuntaina 12. kesäkuuta, kun kaupunginosakeikat riemastuttavat juhlijoita. Kulttuurikeskukset kantakaupungista itään ja pohjoiseen tarjoavat pihoillaan ohjelmaa koko perheelle.

Päivän ulkokeikkakattaus on monipuolinen kokonaisuus, josta varmasti löytyy jokaiselle jotakin. Luvassa on musiikkia jazzista rockiin ja räppiin.

Annantalo 12.00–15.00
Rytmejä, liikettä ja tarinaa Länsi-Afrikasta – koko perheen konsertti Annantalon pihalla Delado-ryhmän tahtiin. Pihanäyttämöllä myös Tanssiteatteri Auracon miimiesityksiä klo 15.00.

Kustaankartano 12.00–17.00
Seniorikeskuksen pihalammen äärellä esiintyvät palvelukeskuksen tanssiryhmä, The Leminen Brothers, Fauna Humana ja Virve “Vicky” Rosti. Alueella lisäksi Hembölen kotieläinpiha, ratikka avoinna, kierrätystori, kirjastopiste sekä Palvelukeskus Helsingin kioski ja Kartanoravintola avoinna.

Malmitalo 16.00–17.15
Kuule Malmi! Helsinki-päivän kunniaksi Mikael Gabriel palaa sinne mistä kaikki alkoi – keikalle Helsingin Malmille ja vetää setin DJ:n kanssa Ala-Malmin puiston lavalla.

Maunula-talo 11.00–16.00
Maunula-talon kesäaukiolla lavan ottaa haltuun Hinni-Hiiri, Mimmit Duo sekä Emma Salokoski & Ilmiliekki Quartet. Alueen asukkaille keskustelua lähidemokratiasta ja lapsille katuliitutyöpaja.

OstariFestari 13.00–18.00
Perinteinen koko perheen tapahtuma Kontula-aukiolla. Lavalla Jiri Nikkinen trio, Jack’s Basket Room ja Saseka House Band. Ohjelmassa myös paljon muuta ohjelmaa perheille.

Stoa 14.00–17.00
Stoassa ollaan ihan tanssissa kun Stoan aukio muuntuu suureksi tanssilavaksi. Lavalla Dallapé, SOFA, Ramithawi ja Break the Fight. Mukana tanssittajia, shuffle-opastusta ja työpajoja.

Vuotalo 13.00–17.00
Vuotorilla esiintyy Satu Sopanen ja Tuttiorkesterin pojat, Tapsa Kojo ja Jussi Raittinen sekä Seksikäs Suklaa ja Dosdela. Mukana lisäksi Vieno Motorsin kukkaperformansseja, taukojumppaa sekä Vuotalon galleriassa Taidekoulun näyttely.