OAF Stage Espan lavalla Helsinki-päivänä

Helsinki-päivän kreiseimmät bileet nähdään Espan lavalla sunnuntaina 12.6. klo 13–20 kun lavan ottaa haltuun monimuotoinen joukko outsider-taiteen tekijöitä. OAF Stage on Pertin Valinnan kuratoima kattaus outsider-taidetta, artisteja, musiikkiesityksiä ja performansseja. Esitysten lomassa yleisöä viihdyttää Pertin Valinnat -radio-ohjelman juontaja Miika Turunen ja Dj Alex.

Päivän kruunaa brittiläinen Drag Syndrome -kollektiivi, joka esiintyy klo 19–20. Drag Syndrome on brittiläisten kehitysvammaisten taiteilijoiden maailmaa kiertävä spektaakkeli, joka saapuu Suomeen ensimmäistä kertaa. Suomen debyytin takana on Drag Syndromen ja Pertti Kurikan Nimipäivien yhteistyö. Lavalla tullaan näkemään kesän kuumin punkia ja dragia yhdistävä show.

OAF Stagen ohjelma:
13.00 Hassut Tassut
14.00 Organ Free
15.00 Grandefinale
16.00 Sepi Kumpulainen Duo
17.00 The Brandermen
18.00 Emjoy Reggae Band
19.00 Drag Syndrome