Helsinki-päivä kutsuu mukaan myös digitaalisia tapahtumia

Koronavirustilanteesta johtuvat tapahtumia ja yleisötilaisuuksia koskevat rajoitukset eivät toistaiseksi ulotu 12.6. juhlittavaan Helsinki-päivään saakka, ja omia tapahtumiaan voi edelleen ilmoittaa mukaan normaaliin tapaan. Seuraamme kuitenkin viranomaisohjeita ja kerromme mahdollisista tapahtuman järjestämiseen liittyvistä muutoksista heti, jos sellaisia ilmenee.

Poikkeuksellisissa olosuhteista johtuen haluamme kehittää myös uusia tapoja juhlia Helsinki-päivää ja varmistaa kaikille turvallisen pääsyn Helsingin syntymäpäiville. Toivotammekin perinteisten tapahtumien ohella kaikki digitaalisesti koettavat elämykset tervetulleiksi ohjelmaan – kotikonsertista someperformanssiin tai vaikkapa Helsingin helmiä valottavaan virtuaalikierrokseen! Kannustamme myös tapahtumansa mukaan jo ilmoittaneita ideoimaan mahdollisuuksia etätoteutuksiin. Voisiko tapahtuman välittää verkossa tai voisiko hengessä muuten olla mukana myös kotisohvalta?

Tapahtumia voi ilmoittaa mukaan aina kesäkuun alkuun asti ja tuotantorahaa voi hakea pidennetyn ajan aina 15.4. saakka. Tapahtumarahan saajista päättää Helsinki-päivän raati 27.4. mennessä, ja tapahtumat julkistetaan Helsinki-päivän sivuilla toukokuun aikana.

Tuotantorahan hakuaika jatkuu 15.4. asti 

Tapahtumia voi ilmoittaa mukaan aina kesäkuun alkuun asti ja tuotantorahaa voi hakea pidennetyn ajan aina 15.4. saakka. Tapahtumarahan saajista päättää Helsinki-päivän raati 27.4. mennessä, ja tapahtumat julkistetaan Helsinki-päivän sivuilla toukokuun aikana.

Helsinki-päivän ohjelmaan ja yhteismarkkinointiin pääsevät mukaan kaikki maksuttomia ja kaikille avoimia tapahtumia tai ohjelmaa tuottavat toimijat. Lisätietoja ohjelmahausta, tuotantorahasta ja yhteismarkkinoinnista löydät täältä.