Ilmoittaudu Helsinki-päivän 2017 some-reportteriksi!

Onko intohimosi tarinankerronta tekstin, kuvan tai videon keinoin? Rakastatko arjen ja juhlan hienoimpien hetkien vangitsemista sosiaaliseen mediaan? Tänä vuonna Helsinki-päivästä kertovat kaupunkilaiset itse. Etsimme sinua, kotikaupungistasi nauttiva helsinkiläinen. Helsinki-päivä hakee nyt kaikenikäisiä ja eri kaupunginosissa asuvia kaupunkilaisia some-reporttereiksi raportoimaan Helsinki-päivän hauskoista hetkistä.

Miten voi hakea mukaan? Hae mukaan täyttämällä yhteystietosi lomakkeeseen ja vastaamalla muutamaan kysymykseen. Järjestämme mukaan valituille reporttereille koulutuksen yhdessä Töttöröön kanssa torstaina 8.6.2017 kello 18. Some-reportterit kouluttaa tehtäväänsä sympaattinen someguru Hermanni Hyyryläinen eli Ihana Hermanni (instagram/snapchat @ihanahermanni).

Teemme reporttereistamme artikkelin Helsinki-päivän nettisivuille ja esittelemme heidät sosiaalisessa mediassa Helsinki-päivän seuraajille. Helsinki-päivän someen on mahdollista tuottaa valokuvia, videoita sekä tietenkin tekstiä. Kiitämme reporttereita antamalla heille vapaalippuja Helsingin kesäisiin kohteisiin.

 

Helsinki-päivän somereportterit on nyt valittu! Kiitos kaikille hakemuksen täyttäneille. Helsingissä on uskomaton määrä lahjakkaita somettajia, sillä hakemuksia tuli lähemmäs 80. Jos sinua ei tänä vuonna valittu mukaan, ei hätää. Helsinki-päivän juhlakansa voi kertoa Helsinki-päivästä omissa somekanavissaan #helsinkipäivä tunnuksella. Kaikki tunnuksella päivitetyt kuvat osallistuvat somekuvakisaan, jossa 5 parasta kuvaa tai hauskinta tarinaa voittaa Helsinki-palkinnon. Tallennetaan rakkaat muistot kotikaupunkimme syntymäpäivästä kaikkien kaupunkilaisten nähtäville #helsinkipäivä!

Jaa

Jaa tämä linkki ystävillesi